Σε streaming ένα ακόμη κομμάτι από τον νέο δίσκο των SepticFlesh

Ακούστε το "Prototype" μέσα από το επερχόμενο "Titan"

30/05/2014 @ 10:42
Τρεις περίπου εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Titan", οι SepticFlesh διαθέτουν για ακρόαση ένα ακόμη καινούργιο κομμάτι.

Πρόκειται για το "Prototype", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, μέσω του YouTube καναλιού της Prosthetic Records που θα κυκλοφορήσει το "Titan" στην αμερικάνικη αγορά (στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist).

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα έχει δοθεί το "Order Of Dracul", καθώς και το "Βurn", κομμάτι που σας προσέφερε σε αποκλειστικότητα το Rocking.gr.

Στην κριτική του δίσκου αναφέρεται πως «το "Titan" δεν είναι ένα εύπεπτο album που θα το πιάσεις με την πρώτη», ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στους Χρήστο Καραδημήτρη και Νίκο Καταπίδη ο Σωτήρης Βαγενάς, ανέφερε για το "Prototype" τα εξής:

«Μουσικά: Σύνθεση που συνδυάζει το μοντέρνο ύφος με παραδοσιακά στοιχεία μας. Διακατέχεται από έντονη ρυθμικότητα και αντίστοιχα riff, σε συνδυασμό με μελωδικές γραμμές που σου κολλάνε στο μυαλό. Ένα από τα κομμάτια όπου η παιδική χορωδία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε εναλλαγή με τα brutal φωνητικά.

Στιχουργικά: Η εξέλιξη αιώνων νοητικής καθοδήγησης και πως οι ελάχιστοι «εκλεκτοί» συνεχίζουν να κατευθύνουν την συμπεριφορά των μαζών, παρά την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και της βελτίωσης του γνωστικού του επίπεδου.»
  • SHARE
  • TWEET