Schoolwave 2011: Ποιοί θα είναι οι special guests

24/06/2011 @ 10:36
Μεγάλος πρωταγωνιστής σε κάθε Schoolwave είναι τα νέα παιδιά που ανεβαίνουν στη σκηνή και «τα σπάνε».

Υπάρχουν όμως κάθε χρόνο και κάποιοι «παλιοί», που έρχονται να στηρίξουν το θεσμό. Έτσι στο φετινό Schoolwave (8-9-10 Ιουλίου, Πλατεία Νερού, Φάληρο) τέσσερις ξεχωριστοί καλεσμένοι θα έρθουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε βραδιά: Φοίβος Δεληβοριάς (8/7), Λεωνίδας Μπαλάφας (8/7), Nightstalker (9/7) και Locomondo (10/7).

Ο Φοίβος Δεληβοριάς ήταν για αρκετά χρόνια θεατής του Schoolwave. Εκεί πρωτοάκουσε τους Musica Ficta κι αμέσως μετά τους κάλεσε να παίξουν στις συναυλίες του. Φέτος η σχέση του με το φεστιβάλ έγινε πιο στενή. Αρχικά οι Schooligans, διοργανωτές του φεστιβάλ, τον κάλεσαν να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή που επιλέγει τα συγκροτήματα και τώρα τον καλούν να ανέβει στη σκηνή στις 8 Ιουλίου για να αφήσει το δικό του διακριτικό μουσικό στίγμα. Το ίδιο βράδυ θα παίξει και ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο ωραίος τρελός του μουσικού χωριού, που συνεχίζει να παίζει ακόμα κι όταν τα φώτα κλείνουν.

Το Σάββατο, 9 Ιουλίου, οι Nightstalker, το stoner rock συγκρότημα που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους στο εξωτερικό και έχει χαρακτηριστεί ως η «ελληνική απάντηση στους Monster Magnet», θα ξεσηκώσουν το κοινό του Schoolwave με τα εκρηκτικά riff τους.

Το Schoowave 2011 θα κλείσουν την τρίτη μέρα οι Locomondo. Μετά την αποθεωτική τους εμφάνιση στο περσινό Schoolwave, έρχονται και πάλι να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και να μας παρασύρουν σε ένα πάρτυ γεμάτο reggae, latin, fusion, ska και φυσικά πολύ χορό!

Το πιο καυτό μουσικό τριήμερο του φετινού καλοκαιριού, το Schoolwave θα λάβει φέτος χώρα στη Πλατεία Νερού, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου. Η Πλατεία Νερού βρίσκεται ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο, ανοιχτό χώρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα τη Μαρίνα Φαλήρου. Η πρόσβαση στην Πλατεία Νερού είναι πολύ εύκολη, με πολλά δρομολόγια λεωφορείων από Αθήνα και Πειραιά και στάση με το τραμ. Επίσης, υπάρχει μεγάλο parking 2500 θέσεων.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET