Ο Matthias Jabs μιλάει για την Tarja Turunen και τη ζωή μετά τη διάλυση των Scorpions

30/03/2010 @ 11:17
Ο κιθαρίστας των Scorpions, Matthias Jabs, μίλησε για τη συνεργασία με την Tarja Turunen στην τελευταία κυκλοφορία της μπάντας και τη ζωή του μετά την οριστική λήξη της καριέρας του συγκροτήματος.



Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Γνωρίσαμε την Tarja στη Βραζιλία πριν κάποιους μήνες, όταν έδινε μερικές από τις τελευταίες τις συναυλίες με τους Nightwish. Το τραγούδι που συμμετέχει ("The Good Die Young"), δεν ήταν γραμμένο ως ντουέτο, και δεν θέλαμε να το «πιέσουμε» να γίνει. Γι' αυτό το λόγο, επιλέξαμε να συμμετέχει μεν η Tarja στο κομμάτι, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πρέπει να τη χρειαζόμαστε κάθε φορά που παίζουμε το τραγούδι.

Ακόμα, σχετικά με την επικείμενη λήξη της καριέρας των Scorpions, ο Jabs είπε: «Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου μετά τους Scorpions. Εξάλλου τα 32 τελευταία χρόνια, αυτή η μπάντα είναι η καθημερινότητά μου. Αυτή τη στιγμή όλοι μας θα συγκεντρωθούμε στην δίχρονη περιοδεία που ακολουθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι όπως οι KISS, πρώτη αποχαιρετιστήρια περιοδεία, δεύτερη αποχαιρετιστήρια περιοδεία, τρίτη αποχαιρετιστήρια περιοδεία κλπ. Δεν θέλουμε να φανούμε γελοίοι και αναξιόπιστοι».
  • SHARE
  • TWEET