Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος (δεν) κηρύττει πόλεμο στο metal

14/02/2012 @ 11:52
Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Rick Santorum κήρυξε πόλεμο στο metal - ή τουλάχιστον έτσι πίστεψαν χιλιάδες «μεταλλάδες» όταν ξεγελάστηκαν από ένα νέο-παρωδία.

Η παρωδία του "Tyranny Of Tradition" (προσοχή: χαμηλές ταχύτητες φόρτωσης) περιέγραψε πώς ο Santorum έκανε επίθεση κατά του σατανισμού στο metal και το κατηγόρησε για τη διαφθορά των νεαρών της Αμερικής.

Τα στοιχεία ότι η όλη ιστορία ήταν μια παρωδία ήταν προφανή, αλλά φαίνεται ότι πολύς κόσμος ήταν διατεθειμένος να πιστέψει ότι ο Santorum νομίζει ότι οι Black Sabbath είναι καινούρια μπάντα ή ότι το metal προκαλεί δυσανεξία στη λακτόζη (!).

«Αν ακούσεις στο ράδιο σήμερα, πολλές από αυτές τις καινούριες heavy metal -όπως τις αποκαλούνε- μπάντες, σαν τους Black Sabbath, τους Venom, τους WASP και τους Iron Maiden, χρησιμοποιούν σατανικές εικόνες για να διαφθείρουν τα μυαλά των νέων ανθρώπων» είναι μερικά από τα λόγια που έβαλε στο στόμα του Santorum το "Tyranny Of Tradition".

Συνέχισε κατηγορώντας το metal για την κατάρρευση των ηθικών αξιών και ισχυριζόμενος ότι το συγκεκριμένο είδος κρυβόταν πίσω από μερικά από τα χειρότερα εγκλήματα της αμερικανικής ιστορίας - συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου υγείας του Obama. Και αν το νέο ήταν κάπως πειστικό μέχρι εκείνο το σημείο, ξέφευγε όταν ο Santorum υποτίθεται ότι ισχυριζόταν ότι το metal προκαλεί δυσανεξία στη λακτόζη...

Η παρωδία συνέχισε λέγοντας ότι η μόνη λύση κατά των προβλημάτων που προκαλεί είναι να κάνεις mosh pits σε καλλιτέχνες όπως ο Michael W. Smith και ο Pat Boone!
  • SHARE
  • TWEET