Προβλήματα με τα meet n' greet στο MMD... Η άποψη των διοργανωτών

14/03/2008 @ 12:15
Μια βδομάδα πριν το φετινό March Metal Day, το rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, είχε καλέσει τους αναγνώστες του να συμμετέχουν σε κλήρωση, για να μπορέσουν να συναντήσουν από κοντά τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Πρόκειται για τα λεγόμενα «meet n' greet». Δυστυχώς, την ημέρα του φεστιβάλ πολύ λίγοι από τους «τυχερούς νικητές» μας κατάφεραν να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες. Σημειώνουμε πως οι νικητές αντίστοιχων κληρώσεων άλλων μέσων είχαν ακριβώς την ίδια «ατυχία».

Επειδή το rocking.gr δε φέρει απολύτως καμία ευθύνη για το γεγονός, ζητήσαμε από τους διοργανωτές του φεστιβάλ να επιβεβαιώσουν την απουσία δικής μας ευθύνης και να μας εξηγήσουν τί συνέβη. Σας μεταφέρουμε την απάντησή τους.

«Όλα τα meet 'n greets κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ ανακοινώθηκαν από τα μεγάφωνα, όπως και το meet 'n greet με τους Annihilator, το οποίο και αναβλήθηκε για την επομένη μέρα. Ο χορηγός επικοινωνίας μας rocking.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την αναβολή του παραπάνω meet 'n greet με τους Annihilator, ούτε για το αν κάποιοι από το κοινό δεν παρευρέθησαν τη συγκεκριμένη ώρα και στο συγκεκριμένο σημείο του χώρου, που ανακοινώθηκε από τον εκφωνητή, για να συναντήσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Γραφείο Τύπου MMD»


Εκ μέρους του rocking.gr, εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός και ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση του κοινού σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Επισημαίνουμε πως έστω κι αν υπήρξε ανακοίνωση από τα ηχεία, είναι εμφανές εκ του αποτελέσματος και μόνο ότι δεν ήταν επαρκής.
  • SHARE
  • TWEET