Ποιές είναι οι The Sirens;

Η νέα μπάντα είναι η συνεργασία των Kari Rueslatten (Τhe 3rd and the Mortal), Anneke van Giersbergen (Τhe Gathering) και Liv Kristine Espenaes Krull (Theatre of Tragedy)

11/10/2014 @ 20:25
Το γυναικείο τρίο έδωσε στην δημοσιότητα δύο τραγούδια από την επικείμενα πρώτη συνεργασία τους. Το "Sisters of the Earth" που μπορείτε ακούσετε από εδώ και το "Embracing the Seasons" από αυτόν τον σύνδεσμο.

Η ιδέα για την δημιουργία αυτού του «γυναικείου supergroup» ήρθε από την Anneke όταν στις αρχές του 2013 ζήτησε από την Kari να κάνουν ντουέτο στον δίσκο της "Drive". Η Anneke θαύμαζε την Kari θεωρώντας την έμπνευση σε πολλά βήματά της, όπως έχει δηλώσει και η Liv. Το τραγούδι που ηχογράφησαν δεν μπήκε τελικά στον δίσκο, αλλά οι δύο γυναίκες κράτησαν επαφή.  

Η τελική απόφαση πάρθηκε πολύ εύκολα και από τις τρεις, καθώς εκτός από την κοινή αγάπη για τη μουσική, πρόερχονται από τον ίδιο χώρο ενώ είναι όλες μητέρες. Η περιοδεία του θα χωριστεί σε δύο μέρη. Θα παιχθούν τα τραγούδια των Sirens, από τις τρεις μπάντες τους , 3rd and the Mortal, the Gathering και Theatre of Tragedy αλλά και από τη σόλο καριέρα τους. Το σόου θα διαρκεί 100 λεπτά και έχει σκοπό να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο, καθώς οι φανς περίμεναν κάτι τέτοιο για πολλά χρόνια…

  • SHARE
  • TWEET