Πληροφορίες για το νέο συγκρότημα του Wino (Saint Vitus, Shrinebuilder)

12/05/2011 @ 10:01
Οι Premonition 13 είναι το καινούργιο συγκρότημα του Scott "Wino" Weinrich, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, και ο παρθενικός τους δίσκος, με τίτλο "13", θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου μέσω της Volcom Entertainment.

Σε πρόσφατη ερώτηση δημοσιογράφου για το λόγο που ο αριθμός 13 υπάρχει τόσο στο όνομα της μπάντας, όσο και στον τίτλο του δίσκου, ο Wino δήλωσε:

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου αριθμούς. Στην πραγματικότητα θεωρείται θετικός κι έχει παρερμηνευτεί με το πέρασμα των χρόνων και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η δεισιδαιμονία πως η Παρασκευή και 13 είναι γρουσουζιά. Για κάποιους άλλους, πάλι, θεωρείται ακριβώς το αντίθετο, λόγω του ότι ο Jacques de Molay, o τελευταίος Μέγας Μάγιστρος των Ναϊτών Ιπποτών, κάηκε στην πυρά την ίδια ημερομηνία κι αφού πρώτα πρόλαβε να καταραστεί τον Πάπα και το βασιλιά. Και οι δυο τους πέθαναν λίγους μήνες αργότερα».

Το εξώφυλλο και το track listing του "13" μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ το "La Hechicera De La Jeringa", που θα περιλαμβάνεται σε αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν εδώ.

01. B.E.A.U.T.Y.
02. Hard To Say
03. Clay Pigeons
04. Senses
05. La Hechicera de la Jeringa (Prelude)
06. La Hechicera de la Jeringa
07. Deranged Rock N' Roller
08. Modern Man
09. Peyote Road
  • SHARE
  • TWEET