Paul McCartney και Ringo Starr επανενώνουν τους Beatles (;)

Φημολογείται ότι θα αναβιώσουν την ιστορική πρώτη εμφάνιση επί αμερικάνικου εδάφους στα τηλεοπτικά πλατό

08/01/2014 @ 10:46
Αρκετά πιθανό θεωρεί σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το showbiz411.com το ενδεχόμενο Paul McCartney και Ringo Starr να εμφανιστούν ζωντανά τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην εκπομπή του David Letterman, αναβιώνοντας έτσι κατά το ήμισυ τους θρυλικούς Beatles.

Με την ευκαιρία καταρχάς της κυκλοφορίας στις 21 Ιανουαρίου ενός box set που θα περιλαμβάνει τους δεκατρείς δίσκους των σκαθαριών που είχαν κυκλοφορήσει στην Αμερική (στην 50ή επέτειο από το πρώτο ταξίδι τους στις ΗΠΑ), το τηλεοπτικό δίκτυο CBS έχει στα σκαριά για το διάστημα μεταξύ 3 και 7 Φεβρουαρίου ειδικό πρόγραμμα αφιερωμένο στους Fab Four.

Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι η εκπομπή του David Letterman μεταδίδεται από τον ίδιο χώρο που οι Beatles πραγματοποίησαν στις 9 Φεβρουαρίου του 1964 και την θρυλική εκπομή του Ed Sullivan την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση σε αμερικάνικο δίκτυο, είναι σίγουρο πως ήδη ετοιμάζεται από Αμερικάνους παραγωγούς μία επετειακή επανεμφάνιση του McCartney και του Starr. Για να δούμε λοιπόν εάν θα τα καταφέρουν.
  • SHARE
  • TWEET