Παραιτήθηκε από οδηγός τρένων για να κάνει περιοδεία!

Ο ντράμερ των Ne Obliviscaris είπε όχι σε 100.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα για να αφιερωθεί στη μουσική, όπως και δύο ακόμα μέλη τους

20/10/2015 @ 14:03
Οι Αυστραλοί Australian progressive metallers Ne Obliviscaris κατάφεραν πέρσι να συγκεντρώσουν περίπου 90.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 67.000 ευρώ) μέσω crowdfunding για να περιοδεύσουν σε Ασία και Ευρώπη.

Υπήρχε όμως ένα πρόβλημα με τον ντράμερ τους, Dan Presland (δεύτερος απο δεξιά, στη φωτό), που δεν μπορούσε να ταδιξέψει για πολύ χρόνο μακριά από τη δουλειά του, ως οδηγός τρένων. Η λύση όμως ήρθε από τον ίδιο, σε μια κίνηση που λίγοι θα έκαναν. Παραιτήθηκε από τη δουλειά του, η οποία του απέφερε ετήσιο εισόδημα περίπου 100.000 ευρώ για να αφιερωθεί 100% στην μπάντα και τη μουσική!

Παρακάτω δείτε (μέρος) της επιστολής παραίτησής του, ενώ μέσω Facebook, ο Presland κάνει γνωστό πως κανείς δεν πρόκειται να γίνει πλούσιος από την περιοδεία, και το ρίσκο είναι μεγάλο. «Τα λεφτά έρχονται και φεύγουν, οι ευκαιρίες όχι».

Ήδη άλλα δύο μέλης της μπάντας έχασαν τις δουλειές τους για να πραγματοποιήσουν την περιοδεία ενώ ακόμα ένα, ζήτησε μια... μεγάλη άδεια!

NeObliviscaris-istagram
  • SHARE
  • TWEET