«Παιδί» για ένα βράδυ ο James Hetfield

Τιμήθηκε από την οργάνωση Little Kids Rock και τζάμαρε μαζί με μικρούς θαυμαστές του

11/11/2013 @ 19:14
Ιδιαίτερο ήταν το Σαββατόβραδο που μας πέρασε για τον James Hetfield καθώς ανέβηκε στη σκηνή μεν να παίξει κιθάρα και να ερμηνεύσει, όχι με τους Metallica όμως, αλλά με μικρούς του θαυμαστές!

Το σκηνικό έλαβε χώρα στα γραφεία του Facebook στην California στα πλαίσια της βράβευσης του James Hetfield από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Little Kids Rock που σκοπό έχει να δωρίζει μουσικά όργανα σε δημόσια σχολεία.

Ο Hetfield τη χρονιά που μας πέρασε υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένθερμος υποστηρικτής της καμπάνιας του Little Kids Rock που στηρίχθηκε και από το Facebook στη μνήμη ενός executive που όσο ήταν εν ζωή βοήθησε την οργάνωση να ορθοποδήσει.

Ο frontman των Metallica δήλωσε για το Little Kids Rock: «Είμαι ένθερμος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης μέσω της μουσικής. Είναι σημαντικό να υπάρχει από μικρή ηλικία και γι' αυτό υποστηρίζω την προσπάθεια της οργάνωσης να παρέχει μουσική εκπαίδευση σε παιδιά. Έχω δει πολλές ζωές να αλλάζουν προς το καλύτερο λόγω της μουσικής και νιώθω μεγάλη τιμή να βοηθάω σε τέτοιες πρωτοβουλίες.»
  • SHARE
  • TWEET