Ozzy Osbourne, Geezer Butler και Tony Iommi σκέφτονται το ενδεχόμενο να κάνουν ένα ακόμη album με τους Black Sabbath

Τι δήλωσαν τα τρία αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος σε πρόσφατη συνέντευξή τους

17/12/2013 @ 19:52
Στη πιθανότητα να υπάρξει διάδοχος του απόλυτα επιτυχημένου φετινού τους δίσκου "13" αναφέρθηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα στο Classic Rock Magazine τα τρία αυθεντικά μέλη των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Geezer Butler και Tony Iommi.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε μιλήσει ακόμη γι' αυτό», δηλώνει ο Iommi. «Δεν ξέρω αν θα ήταν σωστό να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ο Θεός ξέρει ποιες θα είναι οι προσδοκίες μας. Πιθανώς να πάθω έμφραγμα εάν ανησυχώ γι' αυτό! Η δημιουργία του "13" ήταν μια υπέροχη και αξιομνημόνευτη εμπειρία, οπότε εάν είναι αυτό το τελευταίο κεφάλαιο, θα είμαστε χαρούμενοι. Αλλά, ποιος ξέρει... Δεν νομίζω ότι αποκλείεται τίποτα. Η ιστορία αυτής της μπάντας με έχει διδάξει πότε να μην λέω ποτέ.»

«Θα δούμε τι θα γίνει», λέει ο Ozzy. «Είχαμε υποσχεθεί ένα ακόμη άλμπουμ 15 ή 20 χρόνια πριν και μας πήρε τόσο για να συμβεί. Δεν νομίζω ότι θα δείτε το επόμενο σε 20 χρόνια πάντως.»

Λίγο πιο ξεκάθαρος στις σκέψεις του εμφανίστηκε ο Geezer Butler: «Για μένα, έχει ολοκληρωθεί ωραία. Εάν κάνουμε ένα ακόμη άλμπουμ, δεν θα έχει, όσον αφορά εμένα, το ίδιο vibe. Και με δεδομένο το πόσο καλά πήγε αυτό, το επόμενο θα πρέπει να είναι παντού νούμερο ένα, διαφορετικά ο κόσμος θα το δει σαν αποτυχία.»
  • SHARE
  • TWEET