Όταν έκλαψε ο... Vinnie Paul Abbott

Η αγαπημένη ιστορία του drummer των Pantera και των Hellyeah

02/03/2015 @ 15:14
Σε ολοκαίνουρια συνέντευξη που παραχώρησε στους Washington Times, o drummer των Pantera και των Hellyeah, Vinnie Paul Abbott, ρωτήθηκε ποιά είναι η αγαπημένη του προσωπική rock ‘n’ roll ιστορία. Η απάντησή του έχει ως εξής:

«Οι Pantera άνοιγαν τις συναυλίες της reunion περιοδείας των Kiss με όλα τα αυθεντικά μέλη. Περιοδεύαμε μαζί τους στην Λατινική Αμερική. Παίξαμε τρία βράδια στο Mexico City και μετά, στα γενέθλιά μου που είναι στις 11 Μαρτίου, πετούσαμε από το Mexico City προς το San Diego της Χιλής.»

«Οι Kiss ήταν σε πρώτη θέση και εμείς σε business. Κατά την διάρκεια της πτήσης, και τα τέσσερα αυθεντικά μέλη των Kiss ήρθαν πίσω σε εμάς και μου τραγούδησαν όλοι μαζί το "Happy Birthday". Μου έδωσαν και το βιβλίο "KissStory". Ένιωσα σαν δεκατετράχρονο παιδί. Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου.»

Ο Vinnie Paul καταλήγει λέγοντας: «Μας πήραν υπό την προστασία τους, τους αρέσαμε πραγματικά και ήταν μια φοβερή περιοδεία.»

Η σχέση της οικογένειας Abbott με τους Kiss δεν σταματάει εκεί, καθώς ο αδελφός του Vinnie Paul και κιθαρίστας των Pantera, Dimebag Darrell, είχε στο στήθος του τατουάζ του Ace Frehley, το οποίο ο κιθαρίστας των Kiss υπέγραψε και κατόπιν «πατήθηκε».

Όταν δε δολοφονήθηκε ο Dimebag, οι Kiss δώρισαν στην οικογένειά του το περιοβόητο "Kiss Kasket" και όπως είναι γνωστό ο ο αείμνηστος μουσικός τάφηκε μέσα σε αυτό.
  • SHARE
  • TWEET