Όλες οι λεπτομέρειες της νέας δουλειάς των While Heaven Wept

Οι Αμερικανοί epic metallers γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια

07/08/2014 @ 10:34
Οι Αμερικανοί epic metallers While Heaven Wept γιορτάζουν φέτος τα 25 τους χρόνια με την κυκλοφορία του έκτου τους στούντιο δίσκου. Ο τίτλος του είναι "Suspended At Aphelion" και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast.

Ο δίσκος αποτελείται από ένα και μόνο κομμάτι χωρισμένο σε έντεκα μέρη και περιλαμβάνει τη συμμετοχή δύο πρώην μελών των Fates Warning: του drummer Mark Zonder, και του κιθαρίστα και συνιδρυτή Victor Arduini.

Ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Tom Phillips, αναφέρει σε δήλωσή του τα εξής: «Ενώ τα περισσότερα άλμπουμ μας είναι θεματικά, αυτή είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε ένα και μοναδικό concept, κατά την παράδοση των Pink Floyd, Genesis, Rush, Marillion, Iron Maiden, King Diamond, Queensryche, και φυσικά των Fates Warning. Μουσικά, το άλμπουμ βρίσκεται στη μέση όλων αυτών, με ένα άγγιγμα επίσης από την viking περίοδο των Bathory.»

Οι ηχογραφήσεις του "Suspended At Aphelion" έλαβαν χώρα στα Assembly Line Studios με παραγωγό τον Kevin '131' Gutierrez (Raven, Deceased, Dysrhythmia), ενώ το εξώφυλλο που μπορείτε να δείτε παρακάτω φιλοτέχνησε ο Gustavo Sazes (Morbid Angel, Arch Enemy κ.ά.).

"Suspended At Aphelion" tracklisting:

01. Introspectus
02. Icarus And I
03. Ardor
04. Heartburst
05. Indifference Turned Paralysis
06. The Memory Of Bleeding
07. Souls In Permafrost
08. Searching The Stars
09. Reminiscence Of Strangers
10. Lifelines Lost
11. Retrospectus

While Heaven Wept - Suspended At Aphelion
  • SHARE
  • TWEET