Οι τελευταίες audition για το «Queen Extravaganza» του Roger Taylor

02/12/2011 @ 11:02
Ο Roger Taylor των Queen ανακοίνωσε ότι γίνονται οι τελευταίες audition για τους μουσικούς που θα πάρουν μέρος στην περιοδεία του project το οποίο ετοιμάζει εδώ και λίγο καιρό, με όνομα Queen Extravaganza.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι πάρα πολλοί μουσικοί (τραγουδιστές, κιθαρίστες, μπασίστες, drummers) έχουν δοκιμαστεί online, ελπίζοντας να πάρουν μέρος στο Queen Extravaganza Tour, το οποίο θα ξεκινήσει το 2012 και θα περιλαμβάνει εκτελέσεις των μεγαλύτερων τραγουδιών του συγκροτήματος. Πολλά κομμάτια ερμηνεύτηκαν από όσους πήραν μέρος στις δοκιμές και το κοινό είχε περιθώριο μέχρι την 28η Νοεμβρίου για να ψηφίσει και έτσι να καταλήξει στους 21 φιναλίστ (6 τραγουδιστές, 6 κιθαρίστες, 3 drummers, 3 μπασίστες, 3 κιμπορντίστες) ενώ ο Taylor θα επιλέξει άλλους 5 μουσικούς της επιλογής του.

Η επιλογή έγινε και η λίστα υπάρχει στο www.queenextravaganza.com. Οι 26 υποψήφιοι θα δοκιμαστούν για τελευταία φορά στις 5 Δεκεμβρίου, στο Foo Fighters Studio, αφού πρώτα γνωριστούν με τον Taylor. Ο ίδιος ο Taylor δήλωσε: «Ανυπομονώ για τις audition με τους 26 τελευταίους υποψήφιους. Θα είναι μακριά και δύσκολη μέρα, αλλά και το τέλος μιας ακόμα μακρύτερης αλλά και συναρπαστικής πορείας για το ξεκίνημα της περιοδείας μας».
  • SHARE
  • TWEET