Οι rock νικητές των Grammy

02/02/2010 @ 21:57
Μπορεί η Beyonce να σάρωσε τα βραβεία στην προχθεσινή απονομή, αλλά οι Kings Of Leon έκλεψαν λίγη από τη λάμψη της, κερδίζοντας το βραβείο για το Δίσκο Της Χρονιάς.

Ακόμα, η μπάντα από το Nashville πήρε το βραβείο για το Καλύτερο Ροκ Τραγούδι και για την Καλύτερη Ροκ Ερμηνεία Από Ντουέτο ή Συγκρότημα για το κομμάτι του "Use Somebody".



Σε άλλες rock κατηγορίες, οι AC/DC, έπειτα από 36 χρόνια από την ίδρυσή τους, πήραν το πρώτο τους Grammy για το "War Machine" (Καλύτερη Hard Rock Ερμηνεία). Οι Green Day πήραν το βραβείο του Καλύτερου Ροκ Δίσκου για το "21st Century Breakdown", ενώ το "Dissident Aggressor" από το live album  "A Touch of Evil" των Judas Priest κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Μέταλ Ερμηνείας.

Η διασκευή του Jeff Beck στο "A Day In Life" βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Ροκ Instrumental Ερμηνεία και το "Working On A Dream" του Bruce Springsteen πήρε το βραβείο της Καλύτερης Σόλο Ροκ Ερμηνείας. Τέλος, οι Γάλλοι Phoenix κέρδισαν το βραβείο του Καλύτερου Alternative Άλμπουμ για το "Wolfgang Amadeus Phoenix".
  • SHARE
  • TWEET