Οι Zeps ταρακούνησαν το Λονδίνο!

11/12/2007 @ 17:25
Χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν χτες το βράδυ στην O2 Arena του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν από κοντά το ιστορικότερο reunion που έγινε ποτέ, το live show της χρονιάς, τους αγέρωχους Led Zeppelin.

Οι Zeps κατέπληξαν πλήθη και κριτικούς με την ενέργεια και τη διάθεσή τους για live και αποζημίωσαν στον μέγιστο βαθμό φανς και φίλους, διάσημους και μη, που κατέκλυσαν κυριολεκτικά την γύρω περιοχή του Λονδίνου για να ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία του show τους, έπειτα από πολλά χρόνια.



Την original σύνθεσή τους συμπλήρωσε ο γιος του John Bonham, Jason, στα drums, με εμφανές τρακ, προσπαθώντας να αναπληρώσει άξια το κενό του αξέχαστου πατέρα του και ρίγη συγκίνησης πλημμύρισαν τις καρδιές και τα μάτια των παρευρισκομένων. Οι Robert Plant, John Paul Jones και Jimmy Page έκαναν μια καταπληκτική εμφάνιση που θα χρωματίσει με χρυσά γράμματα την ιστορία του ονόματός τους, αφού σαν πραγματικοί έφηβοι ταξίδεψαν νοσταλγικά όλους όσους ήταν εκεί, πίσω στην δεκαετία του '70.

Το πλήρες set list ήταν:

Good times, Bad times
Ramble On
Black Dog
In My Time Of Dying
For Your Life
Trampled Under Foot
Nobody’s Fault But Mine
No Quarter
Since I‘ve Been Loving You
Dazed and Confused
Stairway To Heaven
The Song Remains the Same
Misty Mountain Hop
Kashmir

Encore:
Whole Lotta Love
Rock and Roll

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα λαμπερά ονόματα που έσπευσαν εγκαίρως να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι και να δώσουν το παρών στο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς. Κάποιοι από αυτούς ήταν οι: Marilyn Manson -συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, Evan Rachel Wood-, Richard Ashcroft, αφοί Gallagher, Kate Moss, Roger Taylor, Pink, Mick Jagger και Joe Elliott των Def Leppard.



Εμείς, να τολμήσουμε να ευχηθούμε να συνεχίσουν τις live εμφανίσεις τους και να περάσουν και από τα μέρη μας για να μας χαρίσουν μια τέτοια εμπειρία ή θα είμαστε πολύ φιλόδοξοι αν το κάνουμε;
  • SHARE
  • TWEET