Οι Who καλούν τους οπαδούς να σκηνοθετήσουν το νέο τους video

13/10/2011 @ 12:46
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του "Quadrophenia" των The Who και το συγκρότημα ζήτησε από τους οπαδούς του να σκηνοθετήσουν ένα νέο video για το single "5:15".

Οι Who καλούν όσους έχουν πάθος με τη σκηνοθεσία ή ασχολούνται με το animation να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους και να στείλουν ένα μουσικό video που ταιριάζει με το κομμάτι, όσο ταίριαζε η ταινία στο άλμπουμ.

Το video θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη «Mod Culture» της δεκαετίας του 1960 και να αντλεί έμπνευση από τη μουσική και το όραμα που αντιπροσώπευε αυτή η εποχή. Η καλύτερη δουλειά θα αποτελέσει το επίσημο video για το "5:15".

Ο νικητής θα κερδίσει το ποσό των 2.000 δολαρίων και θα δουλέψει με το τμήμα marketing της Universal Music Group, ώστε να τελειοποιήσει τη δουλειά αυτή, και το τελικό αποτέλεσμα θα φιλοξενηθεί στο thewho.com αλλά και σε όλες τις media ιστοσελίδες που διαχειρίζεται το συγκρότημα. Ο νικητής επιπλέον θα πάρει μία κιθάρα Fender, υπογεγραμμένη από τον Pete Townshend, και το box set "Quadrophenia: The Director's Cut".

O δεύτερος νικητής, που θα επιλεχθεί από τον ίδιο τον Pete Townshend, αλλά και οι τρεις υποψήφιοι που θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό, θα κερδίσουν το ποσό των 250 δολαρίων αλλά και το εν λόγω box set.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.
  • SHARE
  • TWEET