Οι TesseracT ανακοίνωσαν τον νέο τους τραγουδιστή

26/09/2012 @ 10:35
Οι TesseracT ανακοίνωσαν πως ο Ashe O'Hara θα αντικαταστήσει τον Elliot Coleman στη θέση του τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Ο Coleman αποχώρησε από το συγκρότημα μετά από δέκα μόλις μήνες, επικαλούμενος μουσικές διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, τονίζοντας όμως πως το «διαζύγιο» ήταν φιλικό.

Η μπάντα αποκάλυψε επίσης ένα trailer 59 δευτερολέπτων από το νέο της τραγούδι, "Nocturne", το οποίο περιλαμβάνει φωνητικά από τον O'Hara και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Ο νέος τραγουδιστής δήλωσε: «Ήμουν πάντοτε θαυμαστής της δουλειάς των TesseracT, έτσι είναι καταπληκτικό για εμένα να μου δίνεται η ευκαιρία να ανταποκριθώ σε μία τέτοια πρόκληση. Γνωρίζω καλά τις προσδοκίες που υπάρχουν και σίγουρα νιώθω το βάρος όλου αυτού, αλλά είμαι εξίσου ενθουσιασμένος και πιστεύω πως θα είναι μία μοναδική εμπειρία.»

Σχετικά με το νέο τραγούδι, το "Nocturne", η μπάντα δήλωσε: «Είναι ένα από τα πιο ανεβαστικά και ενθουσιώδη κομμάτια που έχουμε δημιουργήσει ποτέ. Συνεχίζει πιστά στα ίδια groovy, ευχάριστα και progressive μουσικά μονοπάτια για τα οποία είμαστε γνωστοί, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε την μουσική μας, όπως είναι βασικό για οποιαδήποτε μπάντα η οποία αλλάζει το line up της.»

Οι TesseracT αυτό το διάστημα δουλεύουν στο πρώτο τους άλμπουμ με τον O'Hara, ενώ το single "Nocturne" θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου.

  • SHARE
  • TWEET