Οι Tardive Dyskinesia επιστρέφουν με την τρίτη τους δουλειά

23/10/2012 @ 10:41
Τρία χρόνια μετά το επιβλητικό "The Sea Of See Through Skins", οι progressive/djent metallers Tardive Dyskinesia ξαναδίνουν δυναμικά το στίγμα τους στον μοντέρνο math metal ήχο με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά "Static Apathy In Fast Forward".

Προσπερνώντας στεγανά και κοινοτυπίες, αναπτύσσουν τον προσωπικό τους ήχο σε νέες κατευθύνσεις πατώντας ταυτόχρονα στα δυνατότερα τους στοιχεία. Σαρωτικά riffs και καταιγιστικά πολυρυθμικά μέρη εναλλάσσονται ραγδαία με ατμοσφαιρικά περάσματα. Με έμφαση στη μελωδικότητα, την ενέργεια και το ισχυρό songwriting, οι Tardive Dyskinesia συνθέτουν τον πιο άμεσο και τον πιο δυνατό δίσκο της μουσικής πορείας τους.

Το "Static Apathy In Fast Forward" κυκλοφορεί στις 12 Νοεμβρίου 2012 από την CTS Productions.

Tardive Dyskinesia - Static Apathy In Fast ForwardEmpty Frames (7:18)
The Chase Home (03:49)
Smells Like Fraud (05:45)
Time Turns Planets (04:04)
Prehistoric Man (05:58)
Indicator (02:09)
Circling Around The Unknown (05:19)
We, The Cancer (07:29)
Failed Document (02:46)
Limiting The Universe (06:55)

Συνολική διάρκεια: 51:32
Ημ/νία κυκλοφορίας: 12/11/2012
Catalog # CTSOAP016
Format: 6-panel digipack CD
mimi-soundcloud

Κάντε κλικ εδώ για να ακούσετε δύο ολόκληρα κομμάτια από τον δίσκο.

Μπορείτε, φυσικά, να προπαραγγείλετε το CD στη τιμή των 10 ευρώ, αλλά είμαστε περήφανοι να βρισκόμαστε στη θέση να σας προσφέρουμε ένα πακέτο προσφοράς στα 15 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει το CD KAI ένα t-shirt σχεδιασμένο αποκλειστικά για αυτή τη προσφορά! Θα τυπωθούν μόνο όσα t-shirts θα προπαραγγελθούν και κανένα παραπάνω! Αυτή η προσφορά λήγει στις 11 Νοεμβρίου και αποστέλλεται ελάχιστες ημέρες μετά την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας (λόγω του ότι απαιτούνται μερικές μέρες για τη παραγωγή των t-shirts). Οπότε, κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και πατήστε "add to cart". Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το μέγεθος που θέλετε στο checkout.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.
Διαθέσιμα μεγέθη: Ανδρικά (S-M-L-XL-XXL-XXXL) & γυναικεία (S-M-L).

Tardive Dyskinesia - new album

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET