Οι Sirenia το Δεκέμβριο στη χώρα μας

16/07/2007 @ 05:06
Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2007
Αθήνα, ΑΝ CLUB
Τιμή Εισιτηρίου: 25€

Η Sold Out Promotion Live The Live Experience παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το συγκρότημα που έχει κατακτήσει το metal κοινό όλης της Ευρώπης και όχι μόνο.

Sirenia + tba



Οι Sirenia δημιουργήθηκαν το 2001 όταν ο Morten αποχώρησε από τους Tristania, εξαιτίας μουσικών διαφωνιών και προσωπικών διαφορών. Ωστόσο αυτό έγινε σε μια εποχή που ο Morten Veland ήταν πολύ παραγωγικός και πανέτοιμος να υλοποιήσει τις νέες του ιδέες. Επένδυσε πολύ σε νέο εξοπλισμό και πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα στο home studio του συνθέτοντας.

Μετά από δύο εξαιρετικά άλμπουμ με τους Sirenia ("At Sixes And Sevens" και "An Elexir For Existence") και ένα ep ("Sirenian Shores"), ήρθε η στιγμή να κάνει ένα βήμα ακόμα. Τότε ήταν που δημιούργησε το "Nine Destinies And A Downfall". Πρόκειται για την καλύτερη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος μέχρι σήμερα με τη νέα τους τραγουδίστρια Monika Pedersen από τη Δανία η οποία αντικατέστησε την Henriette Bordvik. Το άλμπουμ έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και κυκλοφορεί από τη νέα τους δισκογραφική Nuclear Blast. Το single My Mind's Eye παίζεται κατά κόρων στο Mad και έχει γίνει αγαπημένο του ελληνικού κοινού.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET