Οι Simply Red τον Σεπτέμβριο στο Terra Vibe

29/03/2006 @ 10:15
Και αυτό το καλοκαίρι, η μουσική σας «απόδραση» αποκτά προορισμό! Από τον Peter Gabriel στους Sabbath και τον Ozzy Osbourne, από τους Duran Duran στους Iron Maiden και από τον Moby στους Cure και πάλι πίσω, στον τρίτο χρόνο της πορείας του, με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Sting, o Roger Waters, οι Depeche Mode και πολλούς ακόμη που μένει να ανακοινωθούν, το Terra Vibe ειναι απλά... ο τόπος που «συμβαίνει»... Εκεί που η φύση μας «καλεί», το συναίσθημα πολλαπλασιάζεται, η έμπνευση κατακλύζει τα πάντα, τα vibes είναι μόνο θετικά και η ενέργεια είναι πάντα απλά... στο κόκκινο! Θέλετε να μάθετε γιατί; Η Didi Music - Big Star Promotion παρουσιάζει: Simply Red. Απόλυτα και απλά... υπέροχοι! Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, Terra Vibe (37o χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στον κόμβο της Μαλακάσας).

Mε τεράστιες επιτυχίες που θεωρούνται κλασσικά ποπ αριστουργήματα όπως τα: It's Only Love, A New Flame, If You Don't Know Me By Now , Something Got Me Started, Stars, Holding Back The Years, Money's Too Tight To Mention και Sunrise, οι Simply Red έρχονται στο Τerra Vibe για να μας μεταφέρουν με τις ταξιδιάρικες μελωδίες τους στην καυτή «κόκκινη» πραγματικότητα τους!

Με 20 χρόνια συνεχούς μελωδικής, συναισθηματικής και επιτυχημένης μουσικής παρουσίας, οι Simply Red έχουν σφραγίσει το μουσικό στερέωμα, έχοντας εμπνεύσει πολλούς μουσικούς συνεχιστές και χαρίζοντας μοναδικές μουσικές συγκινήσεις στους οπαδούς τους.

Γήινοι, μελωδικοί, συναισθηματικοί και ερωτικοί, οι Simply Red μπορούν να χαρακτηριστούν «all time classic» από όλους όσους αγαπούν τη μουσική. Ποτέ άλλοτε η «ενήλικη» ποπ δεν ήταν τόσο λαμπερή, ως τη στιγμή που στη μουσική σκηνή εμφανίστηκαν οι Simply Red.

Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση: 45 €
Έναρξη: 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET