Οι Rolling Stones τον Ιούνιο στην Ελλάδα!

29/11/2005 @ 08:42
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2006, Αθήνα - Ολυμπιακό Στάδιο. Επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχια, παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου που λάβαμε προ ολίγων λεπτών από τη Didi Music: Η πιο ενθουσιώδης και δυναμική rock 'n' roll παράσταση στον κόσμο έρχεται στα στάδια της Ευρώπης το επόμενο έτος. Ξεκινώντας το Σάββατο 27 Μαϊου, 2006 στο Olympic Stadium της Βαρκελώνης το The Rolling Stones - A Bigger Bang European Tour θα επισκεφθεί είκοσι χώρες και θα φιλοξενηθεί στα πιο διάσημα στάδια και συναυλιακούς χώρους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood & Charlie Watts ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 30 Ευρωπαϊκές συναυλίες το 2006. Επιβεβαίωσαν ημερομηνίες σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Μ. Βρετανία, Πολωνία, Αυστρία και Τσεχία. Η προπώληση των εισιτηρίων για όλες αυτές τις εμφανίσεις θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2005. (ημερομηνίες, πόλεις & συναυλιακοί χώροι επισυνάπτονται).

Επιπλέον συναυλίες σε Ρωσία, Ελλάδα, Κροατία, Σερβία & Μαυροβούνιο, Πορτογαλία, Δανία, Ελβετία και Ιρλανδία επιβεβαιώθηκαν και θα ακολουθήσουν πληροφορίες σχετικά με τους συναυλιακούς χώρους και την προπώληση των εισιτηρίων. Συνεχίζοντας την παράδοση του συγκροτήματος να καθιστά προσβάσιμες τις συναυλίες του για όλους τους οπαδούς του, θα υπάρξει μεγάλο εύρος στις τιμές των εισιτηρίων για τα στάδια.

Η προσμονή για την περιοδεία έχει ήδη φτάσει στα ύψη ύστερα από τις διθυραμβικές κριτικές και την εμπορική επιτυχία των συναυλιών των Stones στην Βόρεια Αμερική.

Η παγκόσμια περιοδεία ‘A Bigger Bang’ ξεκίνησε στην Βοστώνη τον Αύγουστο του 2005, όταν οι Rolling Stones ξεσήκωσαν το rocked Fenway Park Stadium με μία θριαμβευτική εμφάνιση. Ομόφωνα οι κριτικοί εξέφρασαν τον θαυμασμό για την ασυναγώνιστη πληθωρικότητα και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει τις ζωντανές εμφανίσεις των Rolling Stones.

Στην Ευρώπη, οι Rolling Stones θα πραγματοποιήσουν το απόλυτο όνειρο για τους εραστές της μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντάς τους το απρόσμενο – την ευκαιρία να βρεθούν στην σκηνή μαζί τους. Εκατοντάδες θέσεις είναι χτισμένες στην ίδια ευθεία με την σκηνή προσφέροντας την μοναδική ευκαιρία στους οπαδούς να μοιραστούν τον ενθουσιασμό του να βρίσκονται επί σκηνής όσο οι Rolling Stones παίζουν μπροστά σε 50,000 ή περισσότερους θαυμαστές. “Το συγκρότημα επαναπροσδιορίζει τον ορισμό της συναυλιακής εμπειρίας – τίποτα δεν συγκρίνεται με την συγκίνηση που αισθάνεται κάποιος όντας στην σκηνή με τους Rolling Stones και παρακολουθώντας μια συναυλία σε στάδιο από την θέση του καλλιτέχνη”, είπε ο Michael Cohl, υπέυθυνος περιοδείας, “Για τους οπαδούς αυτή θα είναι η καλύτερη περιοδεία ως τώρα”.


"Είναι τόσο απλό – δεν θα μπορείς να κάνεις στα εξήντα σου χρόνια αυτά που με τόση ευκολία έκανες στα είκοσι. Οι Rolling Stones μπορούν."…… Boston Globe

“Εξακολουθούν να είναι η πιο επιδέξια rock'n'roll μπάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη...στο τέλος της βραδιάς είναι αδύνατον να βρεις έναν απογοητευμένο θεατή”….. Billboard

“Στην εμφάνισή τους μπροστά σε 43,000 οπαδούς κάτω από το σεληνόφως, το συγκρότημα πραγματοποίσε μία θριαμβευτική δίωρη συναυλία...το αποτέλεσμα ήταν θρίαμβος για την μπάντα, στην οποία ο τίτλος του “Μεγαλύτερου Rock Συγκροτήματος Παγκοσμίως” άξια απονεμήθηκε...τα κλασσικά κομμάτια που ηχογράφησαν πριν από 40 χρόνια, ερμηνεύτηκαν με τόση ενέργεια και ενθουσιασμό με αποτέλεσμα να αποκτήσουν νέα πνοή.”… San Diego Tribune

“Εξακολουθούν να εμπνέουν τόσο δέος και κατάπληξη ώστε να γεμίζουν στάδια: Το πιο εκπληκτικό στοιχείο των Rolling Stones είναι ότι ύστερα από τέσσερις δεκαετίες εξελίσσονται.”… LA Times

“Aυτό που τους καθοδηγεί είναι πολύ απλό – τα riffs κουβαλούν ανεξάντλητη ενέργεια”…. New York Daily News

H περιοδεία στην Βόρεια Αμερική εξελίσσεται ομαλά από την αρχή της συγκεντρώνοντας όλο και καλύτερες κριτικές. Πιστοί οπαδοί και κριτικοί έχουν αποκαλέσει τον Mick Jagger τον καλύτερο rock frontman, τον Keith Richards εκπληκτικό αλχημιστή και υπέρτατο κιθαριστικό ήρωα, τον Ronnie Woods ταλαντούχο κιθαριστικό μάγο και τον Charlie Watts αναμφισβήτητη ενεργειακή μηχανή.

Η ζήτηση για το πιο hot εισιτήριο της Ευρώπης για το 2006 αναμένεται να είναι όσο πυρετώδης ήταν και στην Βόρειο Αμερική το φετινό καλοκαίρι και το φετινό φθινόπωρο, όπου και η χωρητικότητα έφτανε το 100% σε όλα τα shows σε στάδια και αρένες. «Οι Superstars παραμένουν superstars» έγραψε ο δημοσιογράφος του Billboard Ray Waddell. «Οι Rolling Stones παραμένουν τεράστιο attraction».

Οι Rolling Stones έθεσαν τον πήχη για τα live modern rock θεάματα και συνεχίζουν να τον ανεβάζουν σε κάθε τους θεαματική περιοδεία. Έχουν το ρεκόρ των 2 συναυλιών με το περισσότερο κοινό στην ιστορία της Βορείου Αμερικής – ‘Licks’ και ‘Bridges To Babylon’.

Αυτό το show περιλαμβάνει επίσης μία θεαματική τεχνολογική επέκταση της διάσημης «δεύτερης σκηνής» που υπήρχε στις πρόσφατες περιοδείες. Και όχι μόνο: ανάμεσα στα δεκάδες all time classic τραγούδια τους, η λίστα των Stones, που ανανεώνεται συνεχώς, θα περιλαμβάνει και αναφορές – εκπλήξεις σε θρύλους όπως οι Ray Charles & Bob Marley.

Η The Rolling Stones A Bigger Bang European Tour είναι μία ευγενική χορηγία της American Express. “Η συνεργασία με τους Stones στην Ευρωπαϊκή πλευρά της περιοδείας τους, που πρόκειται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα, είναι μεγάλη τιμή για την American Express και είμαστε τυχεροί που μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την τιμή και στους κατόχους της κάρτας, με την μορφή της ειδικής, once – in –a - lifetime πρόσβασης στους θρύλους rock-and-roll,”δήλωσε ο John Hayes, Διευθυντής Marketing της American Express.

Η American Express έχει μία μακρόχρονη ιστορία ειδικής πρόσβασης και παροχής μοναδικών εμπειριών στους κατόχους της. Ως μέρος της τρέχουσας συνεργασίας η American Express έχει συμφωνήσει με τους Rolling Stones την παροχή μοναδικών ευκαιριών στους κατόχους της για την αγορά των εισιτηρίων, προτού αρχίσει η προπώληση (για ορισμένες αγορές και χώρους) μίας αξέχαστης – όπως προμηνύεται - περιοδείας. (Βλ. επισύναψη για πρόωρες προπωλήσεις της American Express).

Οι θαυμαστές των Stones έχουν ειδική πρόσβαση στα εισιτήρια, στο αποκλειστικό merchandise και μπορούν να ‘ακολουθήσουν’ την περιοδεία online στο www.rollingstones.com. Για πρώτη φορά κοινό συναυλίας θα έχει την ευκαιρία να δει ακριβώς την θέση του και να διαλέξει το ύψος της τιμής του εισιτηρίου πριν αγοράσει την πλατινένια κάρτα μέλους του fan club. Κάθε εισιτήριο που πουλιέται θα περιλαμβάνει και ένα Virtual Ticket μέλους του fan club των Rolling Stones. Καθώς το site ανανεώνεται καθημερινώς θα παρέχει στους επισκέπτες μία αποκλειστική ματιά σε κάθε φάση της περιοδείας. Πρόβες, επαναλήψεις, αναμεταδώσεις με οπτικοακουστικά μέσα, downloads, set lists καθώς και νέα και πολλά ακόμη.

Η παγκόσμια περιοδεία των Rolling Stones World 2005/2006 παρουσιάζεται από το Concert Productions International και την The Next Adventure. H παραγωγή ειναι της WPC Piecemeal Inc.
  • SHARE
  • TWEET