Οι James έρχονται στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου - Κερδίστε προσκλήσεις!

28/09/2011 @ 10:53
Η ακύρωση της δεύτερης ημέρας του 2310 Festival είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη επιστροφή των James στη Θεσσαλονίκη, δύο χρόνια μετά τις ιστορικές πλέον τρεις συνεχόμενες εμφανίσεις τους στο Θέατρο Γης. Όμως, το φετινό ραντεβού των πολυαγαπημένων Βρετανών με το κοινό της Βόρειας Ελλάδας δεν ακυρώθηκε, αλλά μετατέθηκε σε μια νέα ημερομηνία.

Οι James θα εμφανιστούν σε μια δική τους συναυλία στο Ιβανώφειο (γήπεδο μπάσκετ Ηρακλή), στις 4 Οκτωβρίου. Αυτή θα είναι και η μοναδική εμφάνιση του συγκροτήματος στην Ελλάδα για ολόκληρη την χρονιά. Τα εισιτήρια για τη συναυλία κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα, ενώ πωλούνται και διαδικτυακά στο www.ticketarena.gr.

Εισιτήρια

Προπώληση:
Διάζωμα - 38 ευρώ
Αρένα - 38 ευρώ

Τα εισιτήρια πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία του γηπέδου προς:
Κάτω Διάζωμα - 43 ευρώ
Αρένα - 43 ευρώ

Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 5 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία των James στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "James" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου στις 21:00.

Οι πέντε νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET