Οι Evile εκπλήσουν φανατικό οπαδό τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο

28/09/2011 @ 09:46
Οι Βρετανοί thrashers Evile έχουν τη φήμη των πολύ προσγειωμένων και συμπαθητικών ατόμων και απέδειξαν για άλλη μία φορά πόσο κοντά βρίσκονται στους οπαδούς τους, παραδίδοντας οι ίδιοι το καινούργιο τους άλμπουμ, "Five Serpent's Teeth", σε έναν πολύ τυχερό fan.

Τα μέλη των Evile έκαναν ένα ταξίδι με σκοπό να παραδώσουν πρόσωπο με πρόσωπο το νέο τους δίσκο στον φανατικό θαυμαστή τους Tony Dobson, ενώ μερικές μέρες μετά κάλεσαν έναν άλλον οπαδό να παρακολουθήσει μία πρόβα της μπάντας.

Ο Ol Drake σχολίασε τις κινήσεις αυτές: «Περάσαμε από το σπίτι του Tony Dobson για να του δώσουμε στο χέρι το νέο άλμπουμ, "Five Serpent's Teeth". Είχε κερδίσει ένα διαγωνισμό πριν λίγο καιρό και το βραβείο ήταν να του παραδώσουμε τον προηγούμενο δίσκο μας, "Infected Nations", όμως ήταν αδύνατο εκείνη την περίοδο. Έτσι του υποσχεθήκαμε ότι θα του φέρουμε τον επόμενο. Καθίσαμε σπίτι του, ήπιαμε μερικές μπύρες όσο εκείνος άκουγε τη νέα δουλεία και μετά μάς έδωσε μία ειλικρινή και θετική γνώμη για το δίσκο. Σ' ευχαριστούμε για τη φιλοξενία Tony!».

«Επιστρέφοντας σπίτι ξεκινήσαμε μία νέα πρόβα και καλέσαμε έναν οπαδό μας από την περιοχή, που λέγεται Tom. Με είχε ρωτήσει μετά από τη συναυλία μας στο Manchester πριν λίγο καιρό αν μπορούσε να έρθει σε κάποια πρόβα, επομένως ποιά θα ήταν καλύτερη στιγμή από τη μέρα μετά τα γενέθλιά του; Ελπίζουμε να σου αρέσει το νέο άλμπουμ φίλε και ελπίζω να μην ξεκουφάναμε τη μαμά σου!».
  • SHARE
  • TWEET