Οι Evans Blue επιστρέφουν με νέα δισκογραφική δουλειά

10/01/2012 @ 09:53
Οι Evans Blue ανακοίνωσαν το όνομα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου άλμπουμ τους. Ο νέος δίσκος θα φέρει τον τίτλο "Graveyard Of Empires" και θα φτάσει στα δισκοπωλεία τον Απρίλιο.

Το "Graveyard Of Empires" είναι το τέταρτο full-length άλμπουμ του συγκροτήματος, ενώ είναι το δεύτερο με τον Dan Chandler στα φωνητικά και το πρώτο με τον drummer Mike McClure.

Αυτή η τελευταία τους προσπάθεια ηχογραφήθηκε κυρίως στο Traverse City του Michigan με παραγωγό τον Trevor Kutsiak και θα είναι διαθέσιμη παντού και σε κάθε μορφή στις 17 Απριλίου. Στα δύο πρώτα κομμάτια που κυκλοφόρησαν - τα "This Time It's Different" και "Halo"- drums παίζει ο McClure, όμως στον υπόλοιπο δίσκο συμμετέχει ο Jason Pierce, που έχει συνεργαστεί και με τους Paramore.

O frontman της μπάντας, Dan Chandler, δήλωσε πως το "Graveyard Of Empires" «έχει κάτι να πει. Είναι πολύ προσωπικό άλμπουμ, ανθρώπινο και ειλικρινές. Μπορείτε να ακούσετε την ωρίμανσή μας ως μπάντα αλλά και ως οικογένεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το μοιραστούμε με όλους τους θαυμαστές μας!».

  • SHARE
  • TWEET