Οι Bon Jovi αντιμετωπίζουν την οικονομική ύφεση με φθηνά εισιτήρια

31/10/2012 @ 12:14
Οι Bon Jovi αποφάσισαν την διάθεση φθηνών εισιτηρίων για τις συναυλίες που θα κάνουν στα πλαίσια της περιοδείας Because We Can tour.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε τα σχέδιά του για παγκόσμια περιοδεία και καινούριο στούντιο άλμπουμ την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι μάνατζερ των Bon Jovi ανέλαβαν να ενημερώσουν το κοινό πως οι τιμές των συναυλιών θα κινηθούν σε πολύ λογικά επίπεδα, και σε καμία περίπτωση δεν θα πλησιάζουν τις πολύ υψηλές τιμές των εισιτηρίων των δύο εμφανίσεων των Rolling Stone στην Ο2 Arena, οι οποίες κυμαίνονται από 100 έως 400 ευρώ περίπου.

Ο promoter των συναυλιών της μπάντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Rob Hallett, μίλησε στην εφημερίδα The Mirror: «Χάρηκα πολύ όταν οι Bon Jovi επικοινώνησαν μαζί μου επιμένοντας να κρατήσουμε τις τιμές των εισιτηρίων της περιοδείας πολύ χαμηλά, ώστε όλοι να μπορέσουν να βρεθούν σε κάποια συναυλία.»

Και προσέθεσε: «Αν είναι να επιβιώσουμε σαν βιομηχανία πρέπει να προσπαθήσουμε να αποβάλουμε την ελιτίστικη εικόνα που δίνουν οι υψηλές τιμές. Στο κάτω κάτω, το rock 'n' roll ήταν και πάντα πρέπει να είναι μουσική για τον κόσμο, και αυτό σημαίνει για όλους.»

Η εφημερίδα αναφέρει πως μία πηγή από την μπάντα δήλωσε: «Είμαστε στη μέση μίας  παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, για το λόγο αυτό η μπάντα θεωρεί πως 15 ευρώ είναι μία ιδανική τιμή.»
  • SHARE
  • TWEET