Οι Wovenhand αποκαλύπτουν στο Rocking.gr σχέδια για νέα μουσική και συνεργασία με τον Alexander Hacke (Einsturzende Neubauten)

Το συγκρότημα, που πρόκειται να επισκεφτεί σύντομα τη χώρα μας, έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει καινούργια κομμάτια

08/09/2014 @ 10:04
O ιθύνων νους των Wovenhand, David Eugene Edwards, παραχώρησε συνέντευξη στο Rocking.gr και αποκάλυψε τα σχέδιά του για την καινούργια μουσική που έχει στα σκαριά.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τον Μάνο Πατεράκη για τα μελλοντικά του σχέδια, ο David Eugene Edwards μας πληροφόρησε ότι οι Wovenhand έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν τραγούδια για τον διάδοχο του φετινού τους δίσκου, "Refractory Obdurate". Επίσης, μέσα στο 2015 πρόκειται να συνεργαστεί με τον Alexandre Hacke των Einsturzende Neubauten και μαζί να γράψουν καινούργια μουσική. Οι δυο τους είναι παλιοί γνώριμοι και συνυπάρχουν στα πλαίσια της ιστορικής μπάντας των Crime & The City Solution.

Μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω το αντίστοιχο απόσπασμα της συνέντευξης που θα ανέβει σύντομα ολόκληρη στην κεντρική σελίδα του Rocking.gr:

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει να γράφουμε καινούργια μουσική με τους Wovenhand. Νέα κομμάτια. Έχω, επίσης, σχέδια να δουλέψω με τον Alexander Hacke του χρόνου. Θα φτιάξουμε μουσική μαζί. Αυτά είναι όλα τα σχέδιά μου προς το παρόν...».

Οι Wovenhand πρόκειται να επισκεφτούν τη χώρα μας για δύο εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στις 7 και 8 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Διαβάστε το άρθρο του Rocking.gr «10»: Οι εντολές του David Eugene Edwards.
  • SHARE
  • TWEET