Οι The Shrine έρχονται τον Μάιο στην Αθήνα

29/03/2013 @ 11:19
Η P90 Events παρουσιάζει: The Shrine (LA)
Σάββατο 18 Μαΐου @ Six D.O.G.S.

Οι The Shrine είναι τρεις ευγενικοί και καθώς πρέπει νέοι οι οποίοι προέρχονται από το ονειρικό και μακρινό LA.

Δημιουργήθηκαν το 2009 επηρεασμένοι από το πρωτόγονο rock των Motorhead και την αρρωστημένη αισθητική των Melvins. Γοητευμένοι εξίσου με τους Black Flag και τους Black Sabbath και έχοντας ως παιδικά πρότυπα τους The Who.

Λίγους μήνες αργότερα και αφότου έχουν τζαμάρει σε ένα γεμάτο υγρασία γκαράζ, δίνουν τις πρώτες τους συναυλίες στην πόλη. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι τέτοιες όπου προκαλούν έκπληξη και κάνουν τους ανθρώπους της Tee Pee Records να τους προσεγγίσουν και να τους προσφέρουν συμβόλαιο.

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο "Primitive Blast" είναι ακριβώς αυτό που ορίζει. Μια πρωτόγονη έκρηξη ψυχεδελικού-βίαιου rock 'n' roll, όπως και οι ίδιοι αρέσκονται να το προσδιορίζουν.

Φέτος (2013) αποτέλεσαν το support group στην αμερικάνικη περιοδεία των Graveyard (επιλογή των Σουηδών), ενώ ήδη έχουν ανακοινώσει εμφανίσεις στη δυτική ακτή με τους Dinosaur Jr. αλλά και στην Ευρώπη όπου για πρώτη φορά περιοδεύουν ως headliners κάνοντας στάση και στην Αθήνα!

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα βρεθούν στην σκηνή του Six D.O.G.S. για να κάνουν αυτό που ξέρουν και γουστάρουν καλύτερα. Να αποδώσουν το rock 'n' roll τους όπως αυτό θα έπρεπε να είναι.

Info:
The Shrine
+ guests
Σάββατο 18 Μαΐου 2013
Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι).

Έναρξη 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

Εισιτήρια προπωλούνται στα: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και ηλεκτρονικά στο Viva.gr και Ticketpro.gr.

Band info: Theshrineband.com
VIDEO

Διοργάνωση: P90events.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET