Οι Godsmack διακόπτουν συναυλία εξαιτίας αδιαθεσίας του τραγουδιστή τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συγκροτήματος

15/05/2015 @ 18:07
Ο τραγουδιστής των Godsmack, Sully Erna, αισθάνθηκε έντονη δυσφορία κατά την διάρκεια της συναυλίας της μπάντας την περασμένη Τρίτη στο Montclair του New Jersey, με αποτέλεσμα την διακοπή πριν την πραγματοποίηση του encore. Κατόπιν εκδόθηκε η ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:

«Προς το τέλος της εμφάνισης των Godsmack το βράδυ της Τρίτης στο Montclair του New Jersey, ακριβώς πριν από το encore, o Sully βρέθηκε εκτός σκηνής με δύσπνοια και ζάλη. Αφού δόθηκε αρκετή προσοχή, αποφασίστηκε να εξεταστεί περαιτέρω από ιατρικό προσωπικό εκτός του χώρου και να τερματιστεί η εμφάνιση πριν από την ολοκλήρωση του encore. Οι Godsmack εκφράζουν τη λύπη της για τον τερματισμό της εμφάνισής τους πριν από το τριών τραγουδιών encore και ελπίζουν ότι όλοι θα καταλάβουν το σκεπτικό της επιλογής, δεδομένης της κατάστασης. Ο Sully αντιμετώπισε πρόσφατα έναν ιό που πιθανόν να συνέβαλε στο γεγονός. Ευτυχώς, αξιολογήθηκε και δόθηκε η συγκατάθεση να εμφανίζεται ζωντανά και να συνεχίσει την περιοδεία, συμπεριλαμβανομένης της συναυλίας στο Rochester της Νέας Υόρκης. Ευχαριστούμε πολύ εκείνους που απευθύνθηκαν σε εμάς με ενδιαφέρον και κατανόηση.»

Πλέον φαίνεται πως ο Erna είναι καλά στην υγεία του, καθώς η συναυλία στο Rochester της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε κανονικά και συνεχίζεται η περιοδεία των Godsmack στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάιο, προτού η μπάντα βρεθεί στην Ευρώπη τον Ιούνιο για μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορες χώρες.
  • SHARE
  • TWEET