Οι Darkside στο Ejekt Festival

Το φεστιβάλ ανακοινώνει το δεύτερο όνομα του line-up του μετά τους Kasabian

06/02/2014 @ 19:12
Ejekt Festival

25 Iουνίου 2014
Πλατεία Νερού – Φάληρο

Kasabian
Darkside

Μετά τους Βρετανούς «ήρωες» της rock μουσικής Kasabian, το Ejekt Festival προσθέτει στο επετειακό line-up του για τα δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας του ένα από τα κορυφαία ονόματα της αμερικάνικης ηλεκτρονικής μουσικής της τρέχουσας δεκαετίας: τους Darkside.

O περίφημος Nicolas Jaar, ο Αμερικανο-Χιλιανός που εμφανίστηκε από το πουθενά το 2011 και κέρδισε για πάντα τις καρδιές των οπαδών της σύγχρονης μουσικής (χορευτικής και μη) με το έξοχο άλμπουμ "Space Is Only Noise" (νο1 δίσκος για το 2011 για το Resident Advisor και το Mixmag, νο2 για το DJ mag και σημαντικές θέσεις σε πολλές λίστες της χρονιάς), θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα με το νέο project του, τους Darkside.

Tο ντουέτο που έχει δημιουργήσει με τον (συνεργάτη και μέλος της live μπάντας του) Dave Harrington ξεχώρισε το 2013 με το εξαιρετικό "Psychic", το ντεμπούτο άλμπουμ τους που κέρδισε το περιζήτητο 9άρι από το Pitchfork και εξίσου διθυραμβικές κριτικές από τα σημαντικότερα μουσικά media. Το "Psychic" συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το "Space Is Only Noise", ανοίγοντας νέους δρόμους για την ηλεκτρονική μουσική. Δικαίως, λοιπόν, η περιοδεία τους κάνει sold out το ένα venue μετά το άλλο και το όνομά τους φιγουράρει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου. Άλλωστε, ο Jaar έχει έναν μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό, κάτι που πιστοποιεί και η παρουσία του στο Νο1 της λίστας Top Live Act για το Resident Advisor για το 2012!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα μεγάλα ονόματα για το Ejekt Festival 2014.

Εισιτήρια:

28 ευρώ - Sold out
33 ευρώ πωλούνται στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Reload (Πανεπιστημίου 54)

Πληροφορίες: www.ejekt.gr, www.detoxevents.gr, 210-9636845

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET