Οι Arcade Fire παίζουν ζωντανά τρία καινούρια τραγούδια σε εκπομπή του NBC

Εμφανίστηκαν επίσης στο πρώτο φετινό επεισόδιο του Saturday Night Live

30/09/2013 @ 11:57
Καθώς πλέον απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, "Reflektor", οι Arcade Fire μπαίνουν απ' ότι φαίνεται στην τελική ευθεία της προώθησής του.

Καταρχάς εμφανίστηκαν στο πρώτο φετινό επεισόδιο του Saturday Night Live ερμηνεύοντας ζωντανά δύο καινούρια τραγούδια: το πρώτο single "Reflektor" και το "Afterlife". Σε αυτή την εμφάνιση τους συνόδευσαν ο σαξοφωνίστας Colin Stetson και Αϊτινοί περκασιονίστες.

Οι Win Butler, Régine Chassagne και Will Butler πρωταγωνίστησαν και σε ένα από τα γνωστά σκετς του Saturday Night Live με τίτλο «New cast member or Arcade Fire?».

Μετά από τη παρουσία των Arcade Fire στο Saturday Night Live, το NBC μετέδωσε μία εκπομπή με τίτλο "Here Comes the Night Time", όπου παρουσιάζεται υλικό από τις τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος στο Montreal και ιδιαίτερες εμφανίσεις των Bono, Ben Stiller, James Franco, Rainn Wilson, Bill Hader, Zach Galifianakis, Aziz Ansari, και Michael Cera.

Τη συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποία οι Arcade Fire παίζουν ζωντανά τρία ακόμη νέα κομμάτια ("Here Comes The Night Time", "We Exist", και "Normal Person"), μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET