Ο νέος ύμνος της Καϊζερσλάουτερν δια χειρός... Ross The Boss

30/08/2011 @ 10:34
Μπορεί η αγάπη του αυθεντικού κιθαρίστα των Manowar για το ποδόσφαιρο να μην είναι γνωστή. Ωστόσο, ο νέος ύμνος της ομάδας της Καϊζερσλάουτερν το καθιστά πλέον ξεκάθαρο, αφού είναι προϊόν της προσωπικής μπάντας του Ross The Boss.

Περιβαλλόμενος από Γερμανούς μουσικούς, ο Ross The Boss είχε επανειλημμένως την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά αγώνες της Καϊζερσλάουτερν, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε οπαδός του γερμανικού συλλόγου. «Ο Ross εντυπωσιάστηκε από την ενέργεια των οπαδών της ομάδας, αλλά και από την αμείωτη υποστήριξή τους, κι έτσι αποφάσισε να γράψει έναν ύμνο για την Καϊζερσλάουτερν», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό ο μπασίστας της μπάντας, Carsten Kettering. «Μου είπε ότι τέτοιοι οπαδοί αξίζουν ένα δικό τους τραγούδι, η ιδέα του ήρθε μέσα στο γήπεδο».

Ο νέος ύμνος της γερμανικής ομάδας, τον οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, ακούστηκε για πρώτη φορά από τα μεγάφωνα του Fritz Walter Stadion στην αναμέτρηση της Καϊζερσλάουτερν με την Μπάγερν Μονάχου, παρότι τελικά δεν έφερε γούρι στην ομάδα, αφού ηττήθηκε με 0-3.

  • SHARE
  • TWEET