Ο Vince Neil σκέφτεται να αφήσει τους Motley Crue

22/12/2011 @ 10:45
Ο φίλος του Vince Neil, Robin Leach, αποκάλυψε, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Las Vegas Sun, πως ο τραγουδιστής σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τους Motley Crue μετά τις εμφανίσεις του συγκροτήματος στο Las Vegas τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

«Δεν είναι σίγουρο, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά», φέρεται να δήλωσε ο Vince.

Ο frontman των Motley Crue βρίσκεται στις Μπαχάμες για να ξεκουραστεί και από εκεί επικοινώνησε με το φίλο του, αποκαλύπτοντάς του τις σκέψεις του. «Περνάω υπέροχα εδώ, θα μπορούσα να μείνω για ένα χρόνο! Κάθομαι στο γιοτ μου, σκεπτόμενος το μέλλον μου και δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα είναι με τους Motley Crue. Σπουδαία πράγματα έρχονται και με σπρώχνουν προς μία άλλη κατεύθυνση», δήλωσε ο Neil.

Και συνέχισε: «Όλα αυτά έχουν να κάνουν με εμένα και το πώς θέλω να είναι το δεύτερο μισό της ζωής μου. Υπάρχουν τόσες ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά μου και είμαι ενθουσιασμένος. Δε θέλω να σκέφτομαι αργότερα τη ζωή μου και να μετανιώνω που δεν τις ακολούθησα». «Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να συνεχίσω με τη μπάντα και ταυτόχρονα να ασχοληθώ με όσα ανοίγονται μπροστά μου. Ως εδώ ήταν υπέροχα και απήλαυσα κάθε λεπτό, αλλά το να βρίσκομαι εδώ, σε αυτό το χαλαρωτικό και πανέμορφο τόπο, μού έδωσε τη δυνατότητα να αντιληφθώ το τι θέλω για το υπόλοιπο της ζωής μου».
  • SHARE
  • TWEET