Ο Sting τον Ιούνιο στην Ελλάδα!

08/03/2006 @ 08:22
Δελτίο Τύπου: Η Didi Music - Big Star Promotion παρουσιάζει: Sting - Broken Music Tour. Απογυμνωμένος και ωμός - δύο κιθάρες, μπάσο, drums. With special guest. Αθήνα - Terra Vibe, Παρασκευή 16 Ιουνίου. Θεσσαλονίκη - Θέατρο Γης, Σάββατο 17 Ιουνίου. Ο Sting επιστρέφει στην Ευρώπη και στη βάση με το Broken Music Tour και παρουσιάζει μία καινούργια, γυμνωμένη και ωμή rock πρόταση - παράσταση. Η περιοδεία θα επισκεφθεί πολλές πόλεις και συναυλιακούς χώρους που δεν είχαν συμπεριληφθεί στη Sacred Love Tour του 2004, ανάμεσα σε αυτές την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στο Broken Music Tour ο Sting στο μπάσο γίνεται κομμάτι μίας τετραμελούς μπάντας με τους Dominic Miller και Lyle Workman (Beck, Frank Black) στην κιθάρα και τον Abe Laboriel, Jr. (Paul McCartney) στα ντραμς.

Οι fans μπορούν να επισκεφθούν το www.sting.com για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία, τα εισιτήρια και το fan club.

H Broken Music Τour παρουσιάζεται από την The Next Adventure και την A Live Nation Company ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η RZO Entertainment, Inc.

Η προπώληση ξεκινά στις 27 Μαρτίου.
  • SHARE
  • TWEET