Ο Noel Gallagher κριτικάρει τις διαδηλώσεις στο Λονδίνο

23/08/2011 @ 10:47
Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο εκκεντρικός καλλιτέχνης έκανε γνωστές τις απόψεις του για τα πρόσφατα ξεσπάσματα βίας στο Λονδίνο.

Ο Noel Gallagher ξεκίνησε αναφέροντας ότι «ζούμε στην εποχή της βίας - και δε με νοιάζει ό,τι και να λένε οι άλλοι. Βία στην τηλεόραση, βία στα βιντεοπαιχνίδια, όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Ως λαός έχουμε αποκτήσει ανοσία στη βία και αυτό απλά δεν ενοχλεί κανέναν».

Συνέχισε λέγοντας: «Τα άτομα που εμπλέκονται στις διαδηλώσεις δεν είναι πραγματικά φτωχά. Έχουν κινητά και ένα σωρό άλλες ανέσεις. Η αστυνομία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν δραστικά μέτρα. Αυτοί οι ηλίθιοι καταστρέφουν τις γειτονιές τους. Σε λίγες εβδομάδες, όταν όλα θα έχουν πλέον ξεχαστεί, θα ξυπνήσουν και θα καταλάβουν πόσο χαζοί είναι. Τα σπίτια τους θα 'ναι ακόμα κατεστραμμένα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν απαιτούν τίποτα, δεν έχουν κανένα στόχο. Απλά καταστρέφουν αυτά που τους ανήκουν. Πόσο χαζοί παίζει να 'ναι;».

Έχει ενδιαφέρον να αναφερθεί πως το κατάστημα ρούχων του αδερφού του Noel, Liam, υπήρξε θύμα των διαδηλώσεων, με ζημιές που ανέρχονται στα 450.000 δολάρια.

Τέλος, η πρώτη solo δουλειά του Noel μετά τη διάλυση των Oasis, "Noel Gallagher's Flying Birds", αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου και μια πρώτη γεύση της μπορείτε να πάρετε παρακάτω:

  • SHARE
  • TWEET