Noel Gallagher: «Ο Liam μισούσε το "Wonderwall". Έλεγε ότι είναι trip-hop»

Ο κιθαρίστας των Oasis παραδέχεται πως δεν έπρεπε να τραγουδήσει το "Don't Look Back In Anger"

18/05/2021 @ 11:31

Ο κιθαρίστας των Oasis, Noel Gallagher, αναφέρει σε συνέντευξη του με το Mojo, ότι ο αδερφός του, Liam Gallagher, μισούσε την μεγάλη επιτυχία της μπάντας, "Wonderwall".

Ερωτηθείς για το αν ήξερε από πριν αν ένα κομμάτι θα το τραγουδούσε αυτός ή ο Liam, απάντησε: «Η μόνη φορά που δεν ακολουθήσαμε τον κανόνα ήταν το "Wonderwall" και το "Don't Look Back In Anger». Ήμουν τρελαμένος όταν έφευγε από την σκηνή και έπρεπε να αναλάβω εγώ και να κάνω την συναυλία. Θυμάμαι να λέω πως αν πρόκειται να το κάνω αυτό, θέλω ένα τεράστιο κομμάτι να τραγουδήσω».

«Του είπα, θα πεις είτε το ένα είτε το άλλο, όχι και τα δύο. Μισούσε το "Wonderwall". Έλεγε πως ήταν trip-hop. Ένας άνθρωπος που δεν έχει ακούσει ποτέ του trip-hop» σχολίασε για ακόμα μια φορά τον αδερφό του ο Noel Gallagher.

«Ήθελε να τραγουδήσει το "Don't Look Back In Anger", αλλά έγινε εμφανές στις ηχογραφήσεις ότι θα ήταν τελικά το "Wonderwall". Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα έπρεπε να έχω τραγουδήσει κανένα από τα δύο γιατί τότε δεν ήμουν τραγουδιστής» παραδέχθηκε ο εκκεντρικός Βρετανός μουσικός.

  • SHARE
  • TWEET