Ο Nick Cave στην Αθήνα σε μία ιδιαίτερη παράσταση

23/05/2006 @ 07:59
Μακριά από τους μεγάλους και μερικές φορές απρόσωπους χώρους, ο χαρισματικός και τόσο μοναδικά «δικός μας» Νick περιλαμβάνει την αγαπημένη του Αθήνα στα πλαίσια της ιδιαίτερα περιορισμένης Nick Cave solo tour του. Έρχεται για να μας ταξιδέψει στα γνώριμα μονοπάτια του... Aυτή τη φορά «κλείνει το μάτι στον θεατή» πιο λιτός από ποτέ, απελευθερωμένος από την παρουσία μιας μεγάλης μπάντας, με την παρουσία ενός grand piano!

Τη σκηνή του Λυκαβηττού (που άνετα θα καταβρόχθιζε και ολομόναχος) θα μοιραστεί με τη συντροφιά των συνοδοιπόρων του από τους The Bad Seeds, Martyn Casey (bass), Jim Sclavunos (drums) και Warren Ellis (strings).Ο Nick Cave δε διστάζει να «εκθέσει» τον εαυτό του στο ελληνικό κοινό σε έναν διαπροσωπικό διάλογο που πραγματικά μας χρωστούσε!

Η σκοτεινή πλευρά της μουσικής θα συναντήσει την ποίηση σε μια αθηναϊκή βραδιά, λίγο πριν το φθινόπωρο να ξεκινήσει, στο θέατρο του Λυκαβηττού στις 22 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους The Times, η μελαγχολική ιδιοφυία του Nick Cave με «μια ακολουθία έξοχα δουλεμένων τραγουδιών όπως το "Abattoir Blues", το "Red Right Hand", το "Henry Lee" και το "The Mercy Seat", εμφανίζεται πιο ώριμη και αποκαλυπτική παρά ποτέ»... Η The Observer, από την άλλη μεριά παρατηρεί ότι αυτό το σχεδόν one-man show βρίσκει το Nick Cave «στην καλύτερη φόρμα για την τελευταία δεκαετία»!

Το Ελληνικό κοινό αναμένεται να ανταποκριθεί, ενώ η προπώληση ξεκινά στις 23 Μαίου.

Η χωρητικότητα του θεάτρου θα είναι αυστηρά περιορισμένη και όλα τα εισιτήρια αφορούν καθήμενους.

Nick Cave solo
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Λυκαβηττού - Αθήνα
Tender is the night ...

Τιμές εισιτηρίων σε αντιστοιχία με τα διαζώματα του θεάτρου.

Προσοχή: Η αγορά του κάθε εισιτηρίου ανταποκρίνεται αυστηρά και μόνο σε θέση στο διάζωμα που αναγράφεται σε αυτό.

Άνω Διάζωμα: 55 ευρώ

Κάτω Διάζωμα: 65 ευρώ
Ζώνη Β

Κάτω Διάζωμα: 75 ευρώ
Ζώνη Α


Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET