Ο Mike McCready (Pearl Jam) και ο Duff McKagan (ex-Guns N' Roses) δημιουργούν νέο supergroup

04/03/2013 @ 11:30
Μέλη των Pearl Jam, (πρώην) των Guns N' Roses και των Screaming Trees ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ακόμη supergroup.

Ο Mike McCready των Pearl Jam, μαζί με το πρώην μέλος των Guns N' Roses, Duff McKagan, και τον πρώην drummer των Screaming Trees, Barrett Martin, έχουν στα σκαριά ένα -αβάπτιστο ακόμη- project.

Μιλώντας στο Billboard, ο κιθαρίστας McCready δήλωσε πως το συγκρότημα θα φιλοξενεί μία σειρά από έκτακτους τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων είναι πιθανό να δούμε τον Jaz Coleman των Killing Joke.

Δήλωσε: «Ο Duff, ο Barrett και εγώ βρεθήκαμε. Γράψαμε καινούργιο υλικό και πήραμε μερικά από εκείνα τα παλιά ντέμο των Mad Season για το δεύτερό τους άλμπουμ, "Disinformation" (που δεν κυκλοφόρησε ποτέ), και τώρα προσπαθούμε να βρούμε τι θα κάνουμε με αυτά. Μιλάμε με τον Jaz των Killing Joke και προσπαθώ να βρω κάποιους τραγουδιστές να πουν αυτά τα κομμάτια.»

Οι Mad Season ήταν η μπάντα στην οποία ο McCready και ο Martin έπαιζαν με τον εκλιπόντα τραγουδιστή των Alice In Chains, Layne Staley. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε μόνο ένα άλμπουμ, το "Above", το οποίο θα επανακυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.
  • SHARE
  • TWEET