Ο Chris Cornell μιλάει για όλα

22/06/2007 @ 06:02
Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε αμερικανικό έντυπο ο ηγέτης των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell, έδωσε πολλές εξηγήσεις αναφορικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον νέο δίσκο του "Carry On": «Μου θυμίζει κάτι από τις μέρες των Soundgarden, αλλά το διασκεδάζω ακόμη περισσότερο, καθώς έχω τον έλεγχο πάνω στα πάντα: από τη μουσική και τις κιθάρες, μέχρι τα φωνητικά, τους στίχους και την παραγωγή. Τέτοια ελευθερία πρώτη φορά έχω σε συγκρότημα».



Για τη διάλυση των Audioslave: «Διαλύσαμε λόγω επιχειρηματικών διαφορών. Στο συγκρότημα υπήρχε μεγάλη πίεση με τις συνεχείς περιοδείες και τις συνεχείς ηχογραφήσεις, τόσο πολύ που δεν προλαβαίναμε να κάτσουμε και να συζητήσουμε / λύσουμε τα θέματα που μας απασχολούσαν. Έτσι φτάσαμε σε ένα σημείο που κορεστήκαμε εντελώς. Τότε σκέφτηκα ότι θα έπρεπε είτε να επαναπροσδιορίσω τον ήχο μας, είτε να φύγω και να κάνω κάτι εντελώς δικό μου. Επέλεξα τον δρόμο της ελευθερίας».

Για την εμπειρία του να είσαι solo καλλιτέχνης: «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Όλα περνάνε από τα χέρια μου και όλα τα κάνω όπως νομίζω εγώ. Δε νομίζω ότι θέλω να είμαι μέρος κάποιου συγκροτήματος πια. Απολαμβάνω την αίσθηση της ελευθερίας και νιώθω πολύ καλά. Θεωρώ ότι έκανα την σωστή επιλογή».

Για το ενδεχόμενο επανένωσης των Soundgarden: «Δε νομίζω να επανενωθούμε ποτέ. Σε κάθε σχήμα που διαλύει, συνήθως υπάρχει κάποιος που πιέζει τους άλλους να επανενωθούν. Στους Soundgarden δεν υπάρχει κάποιος που θα το έκανε».

Ο Chris Cornell θα εμφανιστεί την πρώτη μέρα του Rockwave (29/6) στη χώρα μας, μαζί με τους Europe και τον Robert Plant.

  • SHARE
  • TWEET