Ο drummer των AC/DC κατηγορείται για σχεδιασμό δολοφονίας

Ο Phil Rudd αντιμετωπίζει ποινή 10ετούς φυλάκισης

06/11/2014 @ 12:43
Ο drummer των AC/DC, Phil Rudd, συνελήφθη και οδηγήθηκε σε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας, κατηγορούμενος ότι προσέλαβε εκτελεστή για να δολοφονήσει δύο ανθρώπους τον Σεπτέμβριο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Rudd, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Phil Witschke, σε εφόδο που έγινε στο σπίτι του, στην πόλη Ταουράνγκα της Νέας Ζηλανδίας, νωρίς σήμερα το πρωί, ύστερα από πληροφορία που έλαβε από κάποιον πολίτη.

Ο 60χρονος κατηγορείται για απειλή κατά της ζωής τρίτων και για κατοχή ναρκωτικών, κάνναβης και μεθαμφεταμίνης. Το 2010 καταδικάστηκε για κατοχή κάνναβης και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. 

Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και κλήθηκε να εμφανιστεί εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου στις 27 Νοεμβρίου. Σε περίπτωση καταδίκης του, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 10 χρόνια.

Οι AC/DC κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από πέντε χρόνια στις 2 Δεκεμβρίου και στην πρώτη promo φωτογραφία της μπάντας, απουσιάζει ο Rudd, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν αποχώρησε ή εκδιώχτηκε από τους AC/DC, ή αν αυτό είχε σχέση με τη νέα σοβαρή κατηγορία.
  • SHARE
  • TWEET