Ο Zakk Wylde διευκρινίζει τις δηλώσεις του για το ύφος των Black Sabbath εποχής Dio

Είχε δηλώσει πως «Οι Black Sabbath με τον Dio δεν ήταν Black Sabbath»

21/01/2014 @ 11:03
Τη δήλωσή του πως «Οι Black Sabbath με τον Dio δεν ήταν Black Sabbath» φρόντισε να διευκρινίσει με νεότερες δηλώσεις του στο Artisan News ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy Osbourne και ιθύνων νους των Black Label Society, Zakk Wylde.

«Καθόμασταν σε ένα μπαρ εκείνη τη μέρα και απλά μιλάγαμε γι' αυτό. Λέγαμε ότι τότε θα πρέπει να πάτησαν και οι δύο πλευρές το «reset» της δημιουργικότητας. Καταλαβαίνεις τι εννοώ; Σκέψου που βρίσκονταν τότε οι Sabbath με το "Technical Ecstasy" και το "Never Say Die!"».

«Eάν ήμασταν φίλοι με τον Tony και καθόμασταν και μου έλεγε απλά «φίλε, τσέκαρε το καινούριο υλικό που έχουμε», μόνο τα riff του, καθαρά μουσικά, θα έλεγα «Αυτό δεν ακούγεται καθόλου όπως θα περίμενα ή έχω ακούσει ότι γράφεις». Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είτε πρόκειται για το "Children Of The Sea", είτε για το "Neon Knights", για οτιδήποτε είναι στον δίσκο. Ούτε το υλικό του Ozzy μοιάζει καθόλου με Black Sabbath. Βασικά για μένα τώρα είναι οι Heaven & Hell. Έτσι είναι και τελειώνει η ερώτηση. Ποιό είναι το όνομα της μπάντας; Heaven & Hell, σωστά; Ωραία. Δεν είναι Black Sabbath, είναι; Είναι Heaven & Hell. Γιατί όπως είπα, ακούγεται σαν μια νέα μπάντα. Ποιά είναι αυτή η μπάντα; Είναι οι Heaven & Hell. Αυτό είναι σπουδαίο. Ποιός είναι ο τραγουδιστής; Ο Ronnie James Dio. Φίλε, είναι φανταστικό.»
  • SHARE
  • TWEET