Ο Slash είπε πολλά και σημαντικά για πιθανό reunion των Guns N’ Roses

Ο κιθαρίστας απάντησε τις επίμονες ερωτήσεις των παρουσιαστών αμερικανικής εκπομπής

07/05/2015 @ 17:53
Ο Slash ήταν καλεσμένος του CBS και της πρωϊνής ενημερωτικής εκπομπής "This Morning today" για να αναγγείλει το video για το "Beneath the Savage Sun" με τους Myles Kennedy and The Conspirators, που φτιάχτηκε για να ενημερωθεί το κοινό για τους υπό εξαφάνιση ελέφαντες.

Βέβαια, οι δημοσιογράφοι δεν άφησαν σε… ησυχία τον Slash, θέτοντας του, συνεχείς ερωτήσεις για το αν υπάρχει ή όχι πιθανότατα επανασύνδεσης του κλασικού line up των Guns N’ Roses. Ο Slash, πάντα μετρημένος σε όσα λέει, είπε πολλά, με σημαντικότερο το «ποτέ μη λες ποτέ»! Διαβάστε τα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

«Όλοι συζητάνε για αυτό, εκτός από εμάς, τη μπάντα, για 18, 19 χρόνια. Έχω να μιλήσω χρόνια με τον Axl Rose, αλλά η ένταση, που όλοι λένε, έχει σβηστεί, δεν υπάρχει. Δεν έχουμε θέματα μεταξύ μας πια. Αυτή η διαμάχη διαιωνίζεται από τα media, περισσότερο από καθετί».

Σε ερώτηση, αν αυτός προσωπικά θέλει ένα reunion. «Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός τι θα πω εδώ. Εννοώ πως αν όλοι ήθελαν να το κάνουν και για τους σωστούς λόγους, νομίζω πως οι οπαδοί θα το γούσταραν αυτό. Νομίζω πως θα είχε πλάκα να το κάναμε σε κάποια χρονική στιγμή, ξανά».

Ερωτόμενος, ποιοι είναι οι σωστοί λόγοι, απέφυγε να δώσει σαφής απάντηση. «Είναι δύσκολο αυτό, μπερδεύονται τα πράγματα. Πραγματικά είναι ένα ζήτημα αποκλειστικά μεταξύ εμάς, των μελών. Αν είναι πιθανό ένα reunion; Ποτέ μη λες ποτέ!»

Διαβάστε στο μεγάλο αφιέρωμα για τα 90s τι έγραψαν οι συντάκτες του Rocking.gr για τα κλασικά "Use Your Illusion I & II".
  • SHARE
  • TWEET