Ο Ορφέας και η Ευρυδίκη στο εξώφυλλο του νέου album των Arcade Fire (;) / Δείτε το εντυπωσιακό interactive video του πρώτου τους single

10/09/2013 @ 11:41
Ενώ συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της πολυαναμενόμενης νέας δουλειάς των Καναδών indie rockers Arcade Fire, το Arcade Fire Tube ανακάλυψε ότι το iTunes της Ν. Ζηλανδίας έχει στον κατάλογό του το εν λόγω άλμπουμ.

Στο iTunes της Ν. Ζηλανδίας υπάρχει επίσης μια εικόνα με τη γλυπτή αναπαράσταση του Ορφέα και της Ευρυδίκης από την αρχαία ελληνική μυθολογία, φιλοτεχνημένη από τον Auguste Rodin. Επίσης, στον κατάλογο το "Reflektor" έχει καταχωρηθεί ως διπλός δίσκος, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω εξώφυλλο καθώς επίσης και ένα video που ενδεχομένως να είναι trailer του "Reflektor".


VIDEO

Ταυτόχρονα με την διαφαινόμενη αποκάλυψη του εξωφύλλου, οι Arcade Fire έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρωτοποριακό διαδραστικό video clip για το πρώτο τους single, "Reflektor". Το video clip χρησιμοποιεί την κάμερα του θεατή, μπορείτε όμως να αρνηθείτε την πρόσβαση στην κάμερά σας και να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να επηρεάσετε την πορεία του. Δοκιμάστε το εδώ.

Πέρα από το παραπάνω διαδραστικό video clip, οι Arcade Fire κάποιες ώρες αργότερα αποκάλυψαν και το συμβατικό video του κομματιού, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET