O Josh Homme ζητά συγγνώμη για την κλωτσιά σε φωτογράφο

Ο frontman των Queens Of The Stone Age έκοψε τον... εαυτό του επί σκηνής

11/12/2017 @ 10:20

Οι Queens of the Stone Age εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Almost Acoustic Christmas, την ετήσια συναυλία του KROQ στην California, όταν ο Josh Homme κλώτσησε τη μηχανή φωτογράφου με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί.

Το περιστατικό το βλέπετε στο παρακάτω video. Η φωτογράφος Chelsea Lauren του Shutterstock, συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες και στις επόμενες εμφανίσεις, αλλά τελικά πήγε σε νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο. Η ίδια ανέφερε πως θα υποβάλλει μήνυση.

Ωστόσο, χθες ο ίδιος ο Josh ζήτησε συγγνώμη μέσω twitter και λίγο μετά στο video, που επίσης βλέπετε παρακάτω. Ο Homme, σε μια μάλλον περίεργη βραδιά, έκοψε το μέτωπό του με μαχαίρι επί σκηνής, σήκωσε τα μεσαία δάχτυλα στο κοινό ενώ αναφώνησε, όπως υποστηρίζουν θεατές, "Fuck Muse". Η βρετανική μπάντα έπαιζε μετά από αυτούς, αλλά δεν υπάρχει σχετικό video που να το αποδεικνύει...

Στο μήνυμά του αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Έχω κάνει πολλά λάθη. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος, αλλά χθες δεν ήμουν. Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη στην Chelsea.
Απογοήτευσα την οικογένειά του, τη μπάντα μου. Από αυτούς ζητώ συγγνώμη, τη μάνα και τον πατέρα του, τα παιδιά μου. To rock είναι υπέροχο, πρέπει να βοηθάει ανθρώπους και όχι να τους τραυματίζει. Πρέπει να βρω λύση σε κάποια θέματά μου».

 

Thanks to @joshhomme @queensofthestoneage I now get to spend my night in the ER. Seriously, WHO DOES THAT?!? #joshhomme #queensofthestoneage #qotsa #qotsafamily #concertphotography #musicphotographer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) στις

  • SHARE
  • TWEET