Ο Jeremy Wagner είναι ο πιο ευτυχισμένος κιθαρίστας του κόσμου!

Το μέλος των Broken Hope απέκτησε μια συλλογή που πολλοί θα ήθελαν

03/12/2015 @ 18:15
Ο Jeremy Wagner, κιθαρίστας των Αμερικανών death metallers, Broken Hope, έγινε κάτοχος συλλογής από επτά κιθάρες του μακαρίτη Jeff Hanneman.

Στις αρχές του χρόνου είχε γίνει γνωστό πως η σύζυγος του κιθαρίστα των Slayer θα πουλούσε τις κιθάρες σε δημοπρασία με τα χρήματα να πηγαίνουν σε τραυματίες Αμερικανούς στρατιώτες. Ωστόσο ο Wagner, επικοινώνησε μαζί της πριν τη δημοπρασία, και κατάφερε να αγοράσει επτά κιθάρες. Τρεις με το artwork από τα κλασικά "Reign in Blood", "Seasons in the Abyss" και "South of Heaven", μία με το πρόσωπο του Johnny Rotten, με το logo των Dead Kennedys, τη Metal Mulisha και την "Kill" κιθάρα. Η τιμή κάθε μίας είχε οριστεί να ξεκινήσει από τα 12.000 δολάρια.

«Tα riffs βγαίνουν αβίαστα. Αισθάνομαι την ευθύνη προς τον Jeff και τη σύζυγό του, να χρησιμοποιήσω τις κιθάρες με τρόπο που να τους τιμά. Να συνεχίσω την κληρονομιά του. Παραμένει μια τεράστια επιρροή και δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτόν» δηλώνει ο Jeremy Wagner ο οποίος πρόσφατα δώρισε τη φάρμα του στο Illinois σε οργάνωση προστασίας αδέσποτων ζώων.

brokenhope-hanneman
  • SHARE
  • TWEET