Ο James Kottak των Scorpions μιλάει για το πρόβλημα αλκοολισμού του και το περιστατικό στο Ντουμπάι

Εξηγεί ότι δεν έφταιγε για όλα όσα του προσάπτουν και ότι δεν θα ξαναπιεί ποτέ

04/06/2014 @ 11:01
Ο drummer των Scorpions, James Kottak, είχε έρθει πρόσφατα στη δημοσιότητα όταν φυλακίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατηγορούμενος για ανάρμοστη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ο Kottak έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία λέει μεταξύ άλλων:

«Μετά από χρόνια κατανάλωσης αλκοόλ, ο εθισμός με νίκησε σε μια πεντάωρη πτήση από τη Ρωσία στο Μπαχρέιν, μέσω Ντουμπάι. Είχα πιεί πέντε ή έξι ποτήρια κρασί. Όταν ήμουν στο Ντουμπάι είχα πλησιάσει μια υπάλληλο του αεροδρομίου να ρωτήσω σχετικά με την πτήση μου. Η υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν ήμουν στο σωστό μέρος και απάντησα «τι στο διάολο!». Έπειτα η υπάλληλος κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ήμουν μεθυσμένος - το οποίο ήταν αλήθεια. Τότε έκανα μια άσεμνη χειρονομία.»

«Όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν την ταυτότητά μου, τους έδειξα το «Rock & Roll Forever» τατουάζ που έχω στην πλάτη μου αντί για τα πραγματικά μου στοιχεία. Οι αστυνομικοί δεν το βρήκαν, προφανώς, πολύ αστείο... Κατηγορήθηκα επειδή «έπινα χωρίς άδεια», κάτι που ισχύει, και καταδικάστηκα σε ένα μήνα φυλάκιση και 300 δολάρια πρόστιμο. Κατηγορήθηκα, επίσης, ότι προσέβαλλα τους Μουσουλμάνους με την άσεμνη χειρονομία που έκανα, για το οποίο είμαι αθώος και φυσικά δεν το έκανα με αυτόν τον τρόπο.»

Ο Kottak καταλήγει λέγοντας: «Είμαι αποφασισμένος να ελέγξω τον αλκοολισμό μου και κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου σε καθημερινή βάση για να νικήσω αυτήν τη βάναυση ασθένεια. Όλο αυτό το γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω να πίνω μια για πάντα και να γίνω ο πατέρας, ο μουσικός και ο φίλος που ξέρω ότι μπορώ να είμαι.»
  • SHARE
  • TWEET