James Kottak: «Δεν υπάρχει η κλιματική αλλαγή. Ο Biden είναι ηλίθιος»

Ο πρώην ντράμερ των Scorpions συνεχίζει τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του

16/04/2021 @ 11:36

Ο James Kottak, πρώην ντράμερ των Scorpions και νυν των Kingdom Come, εξέφρασε για ακόμα μια φορά τις αμφιβολίες του για την κλιματική αλλαγή, αλλά και την αντίθεση του στην εκλογή του Joe Biden.

Αντιδρώντας στα νέα πως ο νέος Πρόεδρος των Η.Π.Α., Joe Biden, ετοιμάζεται να δώσει εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να λάβουν δραστικά μέτρα ενάντια στα σχετιζόμενα με το κλίμα οικονομικά ρίσκα στην κυβέρνηση και την οικονομία, συμπεριλαμβανομένου κινήσεις που θα μπορούσαν να θέσουν νέους κανονισμούς στις επιχειρήσεις, ο Kottak έγραψε στο Twitter του: «Biden: o πιο ηλίθιος των ηλίθιων. Η κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει οπότε μην ενθουσιάζεστε, δεν με νοιάζει ποιοί είστε, ό,τι και αν είστε, αν ψηφίσατε τον Biden, κάνατε ένα τεράστιο λάθος, οπότε δείτε τι κάνατε».

Στο παρελθόν ο Kottak έχει επανειλημμένως χρησιμοποιήσει το Twitter σαν μέσο να εκφράσει τις αμφιλεγόμενες απόψεις του. Τον Νοέμβριο του 2019, δήλωσε πως «όλα τα όργανα επιβολής της τάξης θα πρέπει να είναι άντρες». Τον Ιούλιο της ίδια χρονιάς, προκάλεσε αντιδράσεις όταν έγραψε πως «όποιος είναι ενάντια στην Αμερική είναι ένα σοσιαλιστικό κομμουνιστικό κάθαρμα».

Ο Kottak, που το 2016 απολύθηκε από τους Scorpions κατά την διάρκεια του προβλήματος με το αλκοόλ, πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα των τελευταίων τριών ετών, περιοδεύοντας με τους επανασυνδεδεμένους Kingdom Come. «Δώσαμε στον ντράμερ όλες τις ευκαιρίες να γίνει καλύτερα, αλλά έφτασε σε ένα σημείο που απλά δεν άξιζε τον κόπο» είχε δηλώσει για την απομάκρυνση του Kottak ο Matthias Jabs.

  • SHARE
  • TWEET