O Iggy Pop θα υποδυθεί έναν serial killer

Ο Ιταλός μετρ του τρόμου Dario Argento τον έχρισε πρωταγωνιστή του "The Sandman"

09/10/2014 @ 18:59
Ο σκηνοθέτης της θρυλικής "Suspiria", Dario Argento δεν σταματά να φτιάχνει ταινίες ούτε στα 74 χρόνια του.

Αυτή τη φορά ξεκινά καμπάνια μέσω του Indiegogo για να βρεθούν τα χρήματα για να πραγματοποιηθεί το σχέδιό του. Το "The Sandman" είναι θρίλερ για έναν δολοφόνο κατ' εξακολούθηση (serial killer) με το ίδιο όνομα. Ο Iggy Pop θα έχει την τύχη να τον ενσαρκώσει!

Το στόρι κάνει λόγο για έναν νεαρό που σκότωσε τον Sandman αφού εκείνος είχε δολοφονήσει τη μητέρα του την παραμονή των Χριστουγέννων. Μερικά χρόνια μετά γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας μιας ακόμα γυναίκας από τον Sandman ξανά και η οδύσσεια του νεαρού ξεκινά.

Ο Iggy δήλωσε πως ήταν πάντα θαυμαστής του Ιταλού δημιουργού και πλέον αισθάνεται παράξενα, όμορφα και γεμάτος τρόμο! «Αν παίξω για αυτόν τον Sandman θα έχω ολοκληρώσει τη ζωή μου» είπε ο 67χρονος θρύλος του rock. Ο Argento από την πλευρά χαρακτήρισε τον Iggy «μοναδική παρουσία, δεν μπορείς απλά να τον πεις ηθοποιό».

Ο Pop έχει παίξει σε ταινίες όπως "Τhe Crow: city of angels", "Cry Baby", "Dead Man" μεταξύ πολλών, ενώ έχει «υποδυθεί» έναν serial killer στο τρομερό τραγούδι των Death in Vegas "Aisha" πίσω στο  1999.

  • SHARE
  • TWEET