Ο Dave Mustaine μιλάει για τη συλλογή του με πανάκριβα αυτοκίνητα

«Έχω το αμάξι του James Bond αλλά εκείνος δεν έχει την κιθάρα μου!»

28/07/2014 @ 11:15
Ο Dave Mustaine των Megadeth μίλησε στο Motortrend.com σχετικά με τη συλλογή του με αυτοκίνητα, η οποία περιλαμβάνει μια Aston Martin Vanquish S του 2006, μια Bentley Continental GT του 2006, μια Mercedes CLS500 του 2006 και ένα Range Rover του 2010.

Σχετικά με την Aston Martin δήλωσε: «Μου αρέσει το γεγονός ότι έχω το αυτοκίνητο του James Bond ενώ αυτός δεν έχει την κιθάρα μου. Αλλά, αλήθεια τώρα, νομίζω ότι είναι πολύ σέξι αμάξι. Είναι πολύ κομψό και το εσωτερικό του είναι αναπαυτικό. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως έχει μεγάλη ιπποδύναμη. Αν δεν ξέρεις πώς να το οδηγήσεις, απλά σπινιάρεις όπου πας.»

Σχετικά με την Bentley: «Είναι σαν να οδηγάς αεροπλανοφόρο. Έχει την αίσθηση του μεγάλου. Του πολύ μεγάλου. Έχεις ακούσει που λένε την έκφραση «happy wife, happy life»; Ε αυτό είναι το αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Έχουμε ολόκληρο στόλο από αυτοκίνητα. Τα μοιραζόμαστε. Αυτό το οδηγάω, πάντως, περισσότερο εγώ απ’ ό,τι εκείνη, αλλά τι να κάνουμε...»

Ο Mustaine θυμήθηκε και τα χρόνια πριν τους Metallica: «Ξεκίνησα σαν κάποιος που έβαζε βενζίνη. Αυτό με ενέπνευσε για ένα από τα πρώτα τραγούδια που έγραψα, το "The Mechanix", το οποίο περιέχεται στον πρώτο μας δίσκο. Το ηχογράφησε, επίσης, το προηγούμενο συγκρότημά μου, οι Metallica, ως "The Four Horsemen". Το ίδιο τραγούδι, διαφορετικοί στίχοι.»

Πριν τους Metallica, o Dave Mustaine δούλευε σαν μηχανικός αυτοκινήτων στο Huntington Beach της California.
  • SHARE
  • TWEET