Ο Bellamy συζήτησε θεωρίες συνωμοσίας στον Λευκό Οίκο για το "Drones"

Οι Muse θέλουν να φτιάξουν μιούζικαλ από τον δίσκο

06/06/2015 @ 10:12
Οι Muse αποκάλυψαν ότι είναι ανοιχτοί στην πιθανότητα να δημιουργήσουν ένα West End μιούζικαλ που θα βασίζεται στον καινούριο δίσκο τους, "Drones".

Για αυτό το ενδεχόμενο, μίλησε ο μπασίστας Chris Wolstenholme: «Πιστεύω πως θα ήταν υπέροχο να το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά στο άμεσο μέλλον το "Drones" είναι απλά ένας δίσκος που οι fan δεν έχουν ακούσει ακόμα, οπότε προέχει να βγούμε σε περιοδεία με το νέο μας υλικό. Αλλά, ναι, θα ήταν τέλειο να ενσωματωθεί σε κάποιου είδους μουσική παράσταση όλο αυτό, δεν το έχουμε ξανακάνει, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον».

Ο Wolstenholme συνέχισε, σχετικά με το concept του δίσκου: «Πολύ συχνά, ούτε εγώ ούτε κι ο Dom [Howard, ο ντράμερ] ξέρουμε 100% τί ακριβώς παίζεται στους στίχους. Ξέρω πως ο Matt έχει πει ότι πρόκειται για concept άλμπουμ σχετικά με την ιδέα με τα drones που είχε, αλλά δεν το είχε επεξεργαστεί και πολύ στην αρχή. Στις πρόβες καταφέραμε να αποκρυσταλλώσουμε την βασική ιδέα και να δουλέψουμε πάνω της, μπαίνοντας όλο και πιο βαθιά. Και τότε έγινε εμφανές ότι είναι πραγματικά ένα concept άλμπουμ, μια ιστορία με αρχή και τέλος».

Εν τω μεταξύ, ο Matt Bellamy ισχυρίστηκε πως το "Drones" θα είναι ο καλύτερος μέχρι στιγμής δίσκος των Muse και παραδέχτηκε την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, όπου συζήτησε θεωρίες συνωμοσίας με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Κράτους, Colin Powell.

Η μπάντα θα κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο LP της στις 8 Ιουνίου, μετά το "The 2nd Law" του 2012. Μιλώντας για αυτό, ο frontman των Muse, εξήγησε ότι ο δίσκος «εξερευνά το ταξίδι ενός ανθρώπινου όντος, από την εγκατάλειψη και απώλεια της ελπίδας μέχρι την «κατήχηση» από το σύστημα ώστε να καταλήξει ένα ανθρώπινο drone [:κηφήνας] και την αναπόφευκτη απαλλαγή από τους δυνάστες του».
  • SHARE
  • TWEET